Jas, mladosť či sviežosť v tégliku na Deň matiek? Ponúkame 13 tipov

Deň matiek je príležitosťou uctiť si nežnejšiu polovičku rodičovskej dvojice. Niekedy postačí pekné slovo, telefonát alebo kytica kvetov či spoločný obed.

10.05.2019 07:00
debata
Kozmetika pre mamy a zrelšie dámy môže mať...

A niekedy môžete svojej mame urobiť radosť napríklad aj malým (či väčším) darčekom. Konieckoncov, podobných dní v roku, keď sa pozornosť sústreďuje práve na mamy, nebýva.

Okrem spomenutých kvetín sa najčastejšie podarúva kozmetika. A práve to je aj priestor na výber vhodnej starostlivosti – v tomto prípade sú asi najvhodnejšou alternatívou anti-age produkty. Séra, krémy, emulzie či koncentráty. Súčasný kozmetický trh ponúka nespočetné množstvo možností – samozrejme, aj v rozličných cenových hladinách.

Pre dámy v zrelšom veku sa už nemusíte obávať siahať po remodelačných prípravkoch, ktoré korigujú kontúry tváre či napríklad krku. Stávkou na istotu je kyselina hyalurónová a všetko, čo s ňou súvisí. Rovnako ako séra vyživujúce alebo dodávajúce jas a sviežosť unavenej a suchšej pokožke.

My sme vybrali 13 tipov zo súčasnej ponuky v obchodoch a parfumériách, do nedele to určite stihnete vybaviť. Tak nech sa páči, tu je inšpirácia.

Rozjasňujúci produkt proti starnutiu pleti...
Očný krém Rénergie Yeux Multi-Glow od Lancôme...
+10Hydratačné sérum Ioma Optimum Moisture Serum...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #darček #mama #pokožka #tipy #krém #sérum #Deň matiek

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...