Gaga, Lupita či ufónka Hadid: 18 top líčení, pri ktorých fantázia nemá medze!

Pondelková akcia v New Yorku, známa ako MET Gala, bola tentoraz skutočnou oslavou extravagancie a prehnanosti. Niekedy môže byť v móde na škodu, ale tentoraz skutočne priniesla výnimočné momenty - či už z hľadiska módy, alebo úpravy nositeliek.

09.05.2019 09:00
debata
Herečka Lucy Boynton si kvôli večeru nechala...
Herečka Pom Klementieff si namiesto očných...
+15Speváčka a herečka Jennifer Lopez stavila na...

Najmä vizážisti a kaderníci mali možnosť vyhrať sa so stylingom svojich celebritných klientiek. Podarilo sa to pri mnohých dámach a detailné fotografie zblízka ukázali, že mnohé herečky či modelky museli stráviť hodiny príprav, aby dosiahli vytúžený a želaný look.

Na viečkach dominovali farebné tóny ako ružová, žltá, tyrkysová či napríklad fialová. Odborníci pracovali však aj s lepenými flitrami a krištálikmi, prípadne pomocou očných ceruziek a tekutých liniek tvorili priam kaligrafické symatrické znaky nielen na viečkach, ale aj okolo nich.

Rovnako popustili hviezdy uzdu aj pri tvorbe účesov. Niektoré namiesto výrazných hrív predvádzali atypické pokrývky hlavy, často opulentne prezdobené, nesúce v sebe kabaretnú a burlesknú estetiku, inde pôsobili priam futuristicky.

Na červenom koberci sa skutočne stretlo množstvo výnimočných dám a my sme vybrali 18 z nich, ktorých úprava, či už v rámci líčenia alebo účesov, stojí za pozretie. Nech sa páči, klikajte vyššie.

Lady Gaga

Speváčka Lady Gaga predviedla najdlhšie... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga predviedla najdlhšie mihalnice na červenom koberci. Samozrejme, neboli pravé, išlo o zlaté pliešky nalepené na viečka.

Lupita Nyong'o

Herečka Lupita Nyong'o patrila medzi... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Herečka Lupita Nyong'o patrila medzi najpestrejšie oblečené dámy. A jej líčenie rozhodne nezaostávalo. Herečka Lupita Nyong'o patrila medzi najpestrejšie oblečené dámy. A jej líčenie rozhodne nezaostávalo.

Lucy Boynton

Herečka Lucy Boynton si kvôli večeru nechala... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Lucy Boynton Herečka Lucy Boynton si kvôli večeru nechala svoje plavé kadere kolorovať tyrkysovo-sivým odtieňom, ktorý korešpondoval s levanduľovou na šatách a čelenke. Zaujímavé boli zdobné detaily lepených flitrov na viečkach a okolo očí.
Dakota Johnson v šatách Gucci.
Topmodelka Candice Swanepoel v róbe Prabal Gurung.
+95Ella Balinska na otvorení výstavy Camp: Notes...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #účes #líčenie #šminky #viečka #extravagancia #MET Gala

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...