Mastné vlasy? Hravo ich skryjete do týchto účesov!

Najlepšie účesy, keď vás prenasledujú mastné vlasy? Tu je niekoľko tipov na rýchle úpravy, vďaka ktorým sa mastný efekt vytratí.

09.05.2019 11:00
Jarný hit vo vlasoch: Nedbalý vrkoč do strany Foto:
Mastné vlasy skryjete aj do vrkoča.
debata

Žijeme rýchlo. Nie každý má čas umývať si vlasy každý deň. V najhoršom prípade siahneme po šiltovke, šatke či hrubej čelenke, aj to je štýlové riešenie. Všetko, čo k úprave mastných vlasov potrebujete, je suchý šampón, slaný sprej a pár sponiek.

Plážové vlny

Do vlasov si nastriekajte slaný sprej, potom vlasy opláchnite… Hotovo! Textúrované vlasy sú ideálne na maskovanie mastných prameňov a nestojí to ani veľa úsilia.

Zmena vo vlasoch

Znie to banálne, ale pomáha to – keď nosíte vlasy vždy upravené do jednej strany, časom pôsobia plocho. Učešte si ich do opačnej strany, ako ste zvyknutá, použite suchý šampón. Vlasy budú pôsobiť sviežejšie a hustejšie, budú mať viac objemu.

Vrkoče a vrkôčiky

Napríklad vrkoč okolo hlavy – okamžite skryjete mastný dojem vlasov. Voľte taký vrkoč, aby celkový efekt nepôsobil zbytočne prísne. Perfektnou voľbou je tzv. dutch braids, vhodný najmä pre tie, ktoré nosia ofiny.

Polovičný drdol

Potrebujete suchý šampón, spinky a trochu vlasového spreja: Oddeľte vrchnú časť vlasov od ostatných a vlasy dajte do gumičky. Vlasy potom zviažte do drdolu a zafixujte.

Turban

Urobte si turban z hodvábnej šatky. Je to superrýchle a dokáže to každý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #objem #mastné vlasy #drdol #ofina #suchý šampón #vrkoč

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...