VIDEO Najsexi telá z Miss Slovensko? Prím hrali blondínky, všetky tvrdo makajú

Kým v mnohých zahraničných súťažiach Miss sa promenáda v plavkách stala nežiaducou, na slovenskom finále počas uplynulého víkendu predvádzanie sa v plážovom odeve nechýbalo.

29.04.2019 14:03
debata (1)
Finalistka Tereza Turzová sa predviedla v... Foto: Profimedia
Finalistka Tereza Turzová sa predviedla v jednodielnych plavkách. Finalistka Tereza Turzová sa predviedla v jednodielnych plavkách.

Dvanástka finalistiek sa počas jedného z prehliadkových slotov predviedla na móle v jednodielnych plavkách alebo dvojdielnych bikinách. Hoci všetky dámy majú pekné a štíhle postavy, drobné rozdiely sa predsa len postrehnúť dali.

Kým napríklad aktuálnu kráľovnú krásy, novozvolenú Frederiku Kurtulíkovú najmä na internete kritizovali za príliš štíhlu figúru, medzi dvanástkou dievčat sa objavili aj také, ktorých krivky vyzerali priam dokonalo – na prehliadku či na fotenie.

Finalistka Ema Meszárosová odmalička športuje,... Foto: Profimedia
Ema Meszárosová Finalistka Ema Meszárosová odmalička športuje, teraz vidí na tele výsledky najmä z behu.

Podľa nás nebolo možné prehliadnuť plavovlasé trio v zložení Ema Meszárosová, Tereza Turzová a Barbora Korcová. „Tým, že sa venujem odmalička športu, nerobilo mi až taký problém pripraviť sa na finále do plaviek,“ uviedla pre TV Pravda Korcová. Pred finále si vraj dávala väčší pozor na stravu. „Snažím sa jesť čo najzdravšie, aby postava v plavkách vyzerala čo najlepšie,“ komentovala.

Finalistka Barbora Korcová má naozaj príťažlivé... Foto: Profimedia
Finalistka Barbora Korcová má naozaj príťažlivé krivky. Finalistka Barbora Korcová má naozaj príťažlivé krivky.

Turzová, ktorá získala aj titul Miss Press, priznala, že za veľa vďačí dobre genetike. „Nemám veľa čo zosekávať, ale vždy sa nájde niečo, čo sa dá upraviť,“ prezradila nám a dodala, že vylúčila sladkosti.

Víťazka Miss Slovensko Frederika Kurtulíková z...
Prvá vicemiss 2019 Alica Ondrášová z Unína.
+18Druhá vicemiss 2019 Natália Hrušovská z Nitry.

Ema Meszárosová predviedla jednu z najpevnejších a športových figúr, dôvodom je zrejme fakt, že športuje odmalička. „Pri projekte Miss som začala oveľa viac behávať. Beh som nemala v obľube, ale teraz patrí medzi moje obľúbené aktivity. Vidím aj výsledky,“ uviedla. O tom, ako sa pripravovali ďalšie finalistky, si pozrite v našom videu.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #plavky #šport #Miss Slovensko #promenáda #krivky

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....