Šaty na každú príležitosť: Zavinovacie poslúžia ideálne, toto je dôvod!

Niektoré ženy vnímajú šaty ako konzervatívny a nie príliš pohodlný kus garderóby, ktorý sa spája skôr so serióznosťou a distingvovanou eleganciou.

19.04.2019 08:00
debata
Zavinovacie šaty s barokovým vzorom. Predáva... Foto: archív značky
Zavinovacie šaty s barokovým vzorom. Predáva H&M za 59,99 eura. Zavinovacie šaty s barokovým vzorom. Predáva H&M za 59,99 eura.

Nemusíte sa však vzdávať toho, aby ste boli pôvabná a elegantná a zároveň sa cítili komfortne v šatách. Riešením sú v tomto prípade predovšetkým zavinovacie modely, ktorých sila a efektivita spočíva najmä vo variabilnosti priam stvorenej do mestskej džungle.

Výhodou zavinovacích modelov je okrem toho, že telo obopnú presne tak, ako si to želáte a nastavíte vy sama, aj ich ženskosť a podpora pre kyprejšie krivky. Práve v šatách, ktoré si preložíte vpredu na tele a zviažete v drieku, dokážete vytvarovať driek, zvýrazniť poprsie či nežnejšie zahaliť boky a pozadie, ktorých forma a veľkosť vás možno až tak neteší.

Zavinovací model šiat Pietro Filipi so šikmým... Foto: archív značky
Zavinovací model šiat Pietro Filipi so šikmým zapínaním. Info o cene v predaji. Zavinovací model šiat Pietro Filipi so šikmým zapínaním. Info o cene v predaji.

Výhodou zavinovacích modelov je aj ich kombinovateľnosť. Okrem sexy či spoločenskej verzie, v ktorej hrajú rolu podpätky a správne doplnky, to pokojne môžu byť tenistky, odľahčená verzia čižiem či napríklad baleríny alebo šnurovacie topánky ovplyvnené pánskym štýlom.

Alternatívou môže byť aj zavinovacia sukňa.... Foto: archív značky
Alternatívou môže byť aj zavinovacia sukňa. Model na snímke Mango, info o cene v predaji. Alternatívou môže byť aj zavinovacia sukňa. Model na snímke Mango, info o cene v predaji.

Odvážne dámy môžu zavinovacie šaty kombinovať aj s legínsami či s denimovými nohavicami – vtedy sa previazanie stáva akoby ležérnym detailom, strih pôsobí voľnejšie, vzdušnejšie, silueta nie je taká definovaná. Vyskúšať si však jednotlivé variácie určite stojí za to. Nebojte sa a choďte do toho!

VIDEO: Aj takto vyzerajú jarné trendy v móde

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #žena #garderóba #trend #sukňa #zavinovanie

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...