Na každý prst iný odtieň! Toto je najhorúcejší trend jarnej manikúry

Aj vy veľakrát váhate, aký odtieň laku na nechty sa vlastne hodí. Niekedy máte doma desať fľaštičiek a nie a nie sa rozhodnúť. Dobrá správa!

18.04.2019 09:30
Pripravujete sa na Veľkú noc? Pripravte na ňu... Foto:
Jarná inšpirácia sa opäť vracia k farebnej pestrosti.
debata

Ako píše britské vydanie magazínu Vogue, podľa beauty blogerov, influencerov, ale aj odborníkov na starostlivosť o ruky a nechty sa práve v tejto sezóne môžete pohrať s farbami hneď niekoľkými. Celkom odvážne typy to môžu skúsiť tak, že si každý necht nalakujú úplne inou farbou. Miernejšia verzia je potom, že túto farebnosť rozdelíte na päť prstov a okopírujete ju aj na druhej ruke.

Základom je, že by ste mali dodržať zhruba konzistenciu a vzhľad samotného laku. Nie je ideálne kombinovať napríklad metalický lak s čiastočkami flitrov s pastelovými tónmi či výraznou červenou. Naopak, fungujú akoby lentilkové farby, ktoré môžete nakombinovať vo veselej palete veľkonočnej tabule či napríklad jarného záhonu.

Dobré tiež je, ak napríklad pracujete pri úprave nechtov s postupným pridávaním farebného tónu. Môžete to skúsiť napríklad s odtieňmi zelenej, ktorú doplníte žiarivou žltou. Prípadne preložíte pastelovú ružovú s odtieňmi modrej a fialovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #farby #nechty #úprava #lak

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...