Farba jari aj Veľkej noci! Nosí ju aj Ivanka Trump a my máme inšpirácie!

Je to možno tak trošku módne klišé, ale s príchodom Veľkej noci sa zvykne hovoriť o nadvláde farieb ako je zelená či žltá. Možno nepatríte k tým dámam, ktoré by podliehali farebnému dress-code. A možno...

18.04.2019 07:00
debata (2)
Poradkyňa amerického Bieleho domu Ivanka... Foto: TASR/AP, Jacquelyn Martin
Poradkyňa amerického Bieleho domu Ivanka Trumpová vystupuje z autobusu na letisku v Addis Abebe. Poradkyňa amerického Bieleho domu Ivanka Trumpová vystupuje z autobusu na letisku v Addis Abebe.

…možno je práve jarné obdobie pre vás tým vhodným časom na experimentovanie so štýlom a napríklad aj s odtieňmi, po ktorých ste počas predchádzajúcich mesiacov nesiahali.

Spomenutá žltá sa rozhodne nemusí obmedzovať len na obdobie sviatkov jari. Jej výraz, žiarivosť sa dajú zapojiť do bežného denného šatníka veľmi efektívne. Potvrdila to len nedávno aj Ivanka Trump, dcéra amerického prezidenta a jeho poradkyňa.

Dámsky pletený sveter Mango, info o cene v...
Top z plážovej kolekcie Liu Jo s kontrastnými...
+19Dámske šaty Liu Jo, info o cene v predaji.

Počas návštevy Etiópie sa predviedla táto trojnásobná mama v žiarivom žltom nohavicovom kostýme. Ivanka takto spojila dva trendové motívy sezóny. Reč je o nohavicových kostýmov v žiarivých odtieňoch a práve samotnej žltej, ktorá sa objavovala v móde slávnych firiem od prvého predstavenia kolekcií na jar a leto 2019.

Žltú nájdete určite v každom obchode, či už vo vašej obľúbenej značke alebo aj tam, kde zavítate vôbec prvýkrát. My sme vybrali 21 inšpirácií v žiarivej farbe.

Nech sa páči, vyššie nájdete galériu, nižšie aj video s viacerými jarnými trendmi.

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #JAR #trend #inšpirácia #Veľká noc #žltá #Ivanka Trumpová

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...