Kvety v dámskom šatníku inak: 7 spôsobov, ako sa do nich obliecť originálne!

Je to klasika. Ak ženy siahajú po kvetinovom vzore, zvyčajne ide o stávku na osvedčené kúsky ako sú šaty či blúzky. Občas sa pridajú nohavice.

16.04.2019 07:00
debata

Pri florálnych motívoch sa však oplatí pohrať sa a experimentovať so štýlovým vyznením voľbou netypických kúskov či napríklad materiálov alebo kombinácie vzorov.

Kvetiny sú v jarnej sezóne populárne každoročne. Aby boli zároveň aj trendové a pôsobili výnimočne, môžete to skúsiť nasledujúcimi spôsobmi. Vybrali sme 7 variácií na „netypické“ kvety v dámskom šatníku.

Bomberová bunda

Kvetinová potlač na bomberových bundičkách nie je úplnou novinkou, ale tentoraz namiesto potlačí môže fungovať aj samotné materiálové zloženie a spracovane. Výber čipky je už prvým krokom na akési romantické a ženské vyznenie, ak sa k tomu pridá vzor kvetov a farebnosť, výsledný dojem rozhodne zaujme. Kombinovanie je potom ľahké. Či už s pastelmi, denimom. Môžete k nej pridať obyčajné bavlnené tričko a plisovanú sukňu, alebo pokojne teplákový dolný diel a tenisky.

Bomberová bundička zo syntetickej čipky s... Foto: archív značky
Bomberová bundička zo syntetickej čipky s florálnym motívom. Predáva Twinset, info o cene v predaji. Bomberová bundička zo syntetickej čipky s florálnym motívom. Predáva Twinset, info o cene v predaji.

Kimonové sako

Na trhu sú už nejaký ten mesiac, možno aj rok. Mnoho žien sa im však vyhýba a volí radšej konzervatívnejšie a triezvejšie verzie sák. Nebojte sa a pohrajte sa s celkovým stylingom, keď ho doplníte takýmto nežným a žensky zvodným kimonovým sakom so zavinovím.

Kimonové sako so zaväzovaním Liu Jo, info o... Foto: archív značky
Kimonové sako so zaväzovaním Liu Jo, info o cene hľadajte v predaji. Kimonové sako so zaväzovaním Liu Jo, info o cene hľadajte v predaji.

Mikina

Kvetinové vzory na mikinách vždy zaujmú, pri nasledovnej je tiež zaujímavý kontrast čierneho základu a aranžovanej kapucne s florálnou potlačou. Ide o spojenie dvoch štýlov a len veľmi jemné zapojenie kvetinového vzoru do výsledného efektu. Ak ho chcete znásobiť, skúste napríklad nohavice s kvetinovou potlačou, prípadne buďte odvážnejšia a pridávajte zvieracie vzory.

Dámska mikina so zdvojenou kapucňou, jedna z... Foto: archív značky
Dámska mikina so zdvojenou kapucňou, jedna z nich má florálnu potlač. Predáva sa za 12,99 eura. Dámska mikina so zdvojenou kapucňou, jedna z nich má florálnu potlač. Predáva sa za 12,99 eura.

Zvyšné štyri variácie si pozrite v našej galérii.

Šaty: Dámske šaty s florálnou potlačou nie sú...
Bomberová bunda
Kvetinová potlač na...
+4Denimová bunda: Zvyčajne sa kvety na denim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #ako sa obliecť #trend #kvety

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...