Asymetrické šaty Stelly McCartneyovej dámy milujú! Ktorej pristali najviac?

Holandská kráľovná Maxima, kňažná Charlene, modelka Cindy Crawford či herečka Kate Hudson - tie všetky boli očarené bielym modelom britskej návrhárky. Pozrite sa, ako im róba pristala a hlasujte, ktorá v nej zažiarila najviac.

12.04.2019 09:00
debata (1)

Biele asymetrické šaty z dielne návrhárky Stelly McCartney sa tešia značnej obľube medzi slávnymi dámami. Naposledny sa v nich ukázala holandská kráľovná Maxima po boku svojho manžela, holandského kráľa Viliama Alexandera počas gala večere diplomatov v Amsterdame, ktorá sa konala tento týždeň. 47-ročná Maxima k šatám zvolila aj kráľovské doplnky – jej hlavu zdobila výrazná tiara a na šatách mala pripnutú aj neprehliadnuteľnú brošňu.

Holandská kráľovná Maxima po boku svojho... Foto: Profimedia
Holandská kráľovná Maxima Holandská kráľovná Maxima po boku svojho manžela, holandksého kráľa Viliama Alexandera v šatách Stelly McCartneyovej.

V identických šatách sa v roku 2018 ukázala na prestížnom monackom športovom podujatí Laureus Awards kňažná Charlene. Výrazné šperky k šatám zvolila aj ona, išlo však o náušnice, ktoré jej slávnostný look vhodne dopĺňali. Rovnako ako výrazné líčenie dvojnásobnej mamy a manželky princa Alberta.

Kňažná Charlene počas udeľovania cien Laureus... Foto: Profimedia
Charlene Kňažná Charlene počas udeľovania cien Laureus Sport for Good Award v šatách Stella McCartney.

V roku 2018 siahla po bielej róbe aj krásna päťdesiatnička Cindy Crawford, ktorej dokonalá postava bola ako stvorená pre tento asymetrický model. Slávna topmodelka takisto nezabudla na dlhé náušnice, ona však siahla po zlate.

Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych šatách na jedno rameno očarujúco. Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych šatách na jedno rameno očarujúco.

V roku 2017 po tomto kúsku britskej návrhárky siahla aj herečka Kare Hudson, ktorá v nich zavítala na podujatie plné hviezd – Met Gala 2017 v New Yorku. Hviezda filmového plátna k modelu zvolila strieborné náušnice – jedna bola výrazná dlhá, druhá len drobná.

Kate Hudson počas Met Gala v New Yorku v roku... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kate Hudson Kate Hudson počas Met Gala v New Yorku v roku 2017 v šatách Stella McCartney.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cindy Crawford

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...