Pastelové variácie obuvi osviežia túto jar! Máme 17 tipov na lodičky

Pastelové farby sa radia medzi obľúbené odtiene v jarnej sezóne. Je to celkom pochopiteľné. Po ufúľanej a temnejšej zime prichádza čas na trošku romantiky a nežnosti.

11.04.2019 07:00
debata
S pastelovými tónmi obuvi bude jar vyzerať... Foto: archív značky
S pastelovými tónmi obuvi bude jar vyzerať určite o kúsok krajšie. Vizuál Deichmann. S pastelovými tónmi obuvi bude jar vyzerať určite o kúsok krajšie. Vizuál Deichmann.

Aj medzi slovenskými ženami si už našli obľubu farby ako pudrová ružová, baby blue, teda nežná modrá či napríklad levanduľová s pastelovou pistáciovou. Zvyčajne však ide o odevy, ktoré v podobných farbách vyberajú a obliekajú si počas teplejších dní roka.

Inou, no rovnako pôvabnou alternatívou sú v tomto prípade doplnky v podobe kabeliek či napríklad obuvi. Áno, reč je o pastelových tónoch na teniskách, mokasínach, balerínkach či lodičkách.

Posledné menované sa radia medzi obľúbenú obuv slovenských žien. Mnohé siahajú po lodičkách nielen na výnimočné príležitosti, ale aj pri obúvaní sa do práce alebo počas víkendových chvíľ v meste či na výletoch. S pastelovými odtieňmi je možné dodať celkovému dojmu jemný a pritom originálny dotyk.

Niekedy stačí pastelom doplniť jednoduchú farebnú kombináciu či napríklad neutrálne tóny. Skvelo sa s takouto obuvou „dolaďujú“ florálne motívy na sukniach, nohaviciach či šatách a výborne sa tóny ako belasá či marhuľová s pastelovou žltou hodia aj k denimu. Najmä k svetlejším tónom džínsoviny. Stačí sa teda len trošku pohrať s kombinovaním a vybrať si ten správny a oku lahodiaci kúsok.

Ako inak, máme pre vás inšpirácie. Vybrali sme ich dokopy 17. Veríme, že vás inšpirujú.

Pastelové semišové lodičky v baby blue odtieni....
Pastelové ružové lodičky Gant, predávajú sa za...
+14Lodičky značky Aldo v pastelovom ružovom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obuv #trend #podpätky #lodičky #pastel #jar-leto 2019

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...