Mauréry má v 50-ke ukážkovú figúru? Existuje na ňu tajný recept?

Minulý rok v septembri oslávila okrúhle päťdesiate narodeniny. Herečka Zuzana Mauréry však naplno potvrdzuje vetu, že "päťdesiatka je nová tridsiatka". Vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým.

08.04.2019 13:02
debata (1)
Slovenská herečka Zuzana Mauréry je každým... Foto: SITA/AP
Slovenská herečka Zuzana Mauréry je každým rokom štíhlejšia. Slovenská herečka Zuzana Mauréry je každým rokom štíhlejšia.

Hrdinka seriálu Oteckovia prekvapila už minulý rok na jeseň, keď zverejnila na Facebooku záber z fitness-centra. Výrazne štíhlejšia figúra, spevnené tónované paže či pevnejšie bruško a celkový omladený dojem. Talentovaná dáma zabrala aj v oblasti vizuálneho vzhľadu.

Ona sama sa k spôsobom, ako sa jej to podarilo, odmieta vyjadrovať. Nie je vraj za tým žiaden zázrak," komentovala podľa televízie JOJ. Jedno však je isté, bez cvičenia a tvrdej disciplíny by to asi nešlo.

Speváčka a herečka Jennifer Hudson kedysi... Foto: SITA/AP
Speváčka a herečka Jennifer Hudson kedysi (vľavo) a dnes. Speváčka a herečka Jennifer Hudson kedysi (vľavo) a dnes.

Na piatkovom vyhlásení cien Slnko v sieti sa rodáčka z Bratislavy objavila v čiernych šatách na telo, ktoré zvýrazňovali jej štíhly driek a celkovo štíhlejšiu postavu. Odhalila tiež ramená, aby zdôraznila ich zjemnenú a sošnú líniu.

Speváčka a herečka Christina Aguilera má... Foto: SITA/AP
Christina Aguilera Speváčka a herečka Christina Aguilera má figúru, ktorá sa mení rokmi. Niekedy však preberie, aby znovu schudla, aby potom znovu pribrala.

Podľa odborníkov je pre niektoré ženy po štyridsiatke náročné zhodiť nadbytočné kilogramy či vypracovať si postavu do vytúženej podoby spred dvadsiatich rokov. Niektorým sa to však určite podarí, o čom svedčí aj množstvo hollywoodskych herečiek. My sme vybrali niekoľko z nich, dolu v galérii si zase pozrite módu žien z cien Slnko v sieti.

Herečka Zuzana Mauréry s kolegami Róbertom...
Herečka Anka Šišková (vľavo) a jej dcéra Dorota...
+9Nominovaná herečka Gabriela...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #zmena #postava #Zuzana Mauréry

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...