Aj ja chcem byť ako víla v modrej! Slávna herečka si obliekla šaty ako Meghan

Premiéra finálnej série Hry o tróny bola plná hviezd, ktoré sa striedali na červenom koberci v New Yorku.

05.04.2019 09:00
debata

Medzi hviezdami seriálu sa objavila aj herečka Amanda Peet. Tá síce súčasťou populárnej série nie je, usmievala sa však po boku manžela, Davida Benioffa, jedného z tvorcov Hry o tróny. Spoločnosť jej robila aj herečka Sarah Paulson.

47-ročná herečka na červenom koberci zaujala výberom šiat. Siahla totiž po výraznom modeli z dielne Carolina Herrera z kolekcie jeseň/zima 2019 v hodnote vyše 3 000 dolárov. Šaty z tej istej látky a kolekcie padli pred časom do oka aj bezpochyby jednej z najfotografo­vanjších žien sveta, vojvodkyni Meghan.

Herečky Sarah Paulson (vľavo) a Amanda Peet v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sarah Paulson (vľavo) a Amanda Peet Herečky Sarah Paulson (vľavo) a Amanda Peet v modrých šatách Carolina Herrera spoločne na premiére záverečnej série Hra o tróny.

Tá po nich siahla počas jej nedávnej návštevy Maroka, kedy sa v nich ako nádherná víla v modrom ukázala po boku princa Harryho počas návštevy súkromnej rezidencie marockého kráľa Mohammeda VI v Rabate. Tehotná Meghan v nich vyzerala očarujúco, dvojkombinácia odtieňov modrej jej naozaj pristala.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu zavítala do súkromnej rezidencie marockého kráľa Mohammeda VI v Rabate. Tehotná Meghan vyzerala očarujúco v kreácii Carolina Herrera. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu zavítala do súkromnej rezidencie marockého kráľa Mohammeda VI v Rabate. Tehotná Meghan vyzerala očarujúco v kreácii Carolina Herrera.

Herečku Amandu Peet slovenskí diváci poznajú z filmov ako Gulliverovy cesty, 2012, Syrianna či Môj sused zabijak. Za producenta a scenáristu Davida Benioffa je vydatá od roku 2009 a spoločne vychovávajú tri deti.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video
Herec Pilou Asaek na premiére filmu Hra o tróny.
Herec Iain Glen na premiére seriálu  Hra o tróny.
+19Herec Nikolaj Coster-Waldau.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Amanda Peet #vojvodkyňa Meghan

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...