Máte 30 či 50, štíhlu figúru či bruško? Každá si môže obliecť zvieracie motívy - takto!

O popularite zvieracích motívov na šatách sme už informovali niekoľkokrát. Tipov na výber garderóby, ako ich zaradiť do vášho šatníka, sme už tiež naservírovali dosť. Ešte niečo vám bráni?

04.04.2019 07:00
debata

Pri potlačiach animálnych vzorov sa niektoré ženy obávajú, že problémom je ich postava, ktorá môže mať ďaleko od modelkovských proporcií. Iné si zase myslia, že sú na ne pristaré, alebo naopak, primladé. Nasledujúcich päť známych dám možno vyvráti vaše pochybnosti. Veď sa len pozrite – každá je iná a každej „zverina“ pristane.

Ester Geislerová (35)

Na nedávnej premiére filmu LOVEnie sa predviedla v zaujímavých šatách s efektom prepásania v drieku, ktoré mali dominantný zvierací vzor v klasickej farebnosti. Pôvabná ryšavka má klasickú ženskú postavu, k jej vytvarovaniu pomohol práve detail v oblasti trupu. Vlasy sú upravené príťažlivo, ženskejšie. Jediné, čo by sme menili my, sú topánky – buď jemnejšie sandáliky alebo lodičky bez remienkov na priehlavku – aby sa opticky predĺžila noha.

Herečka Ester Geislerová na zábere z premiéry... Foto: Profimedia
Herečka Ester Geislerová na zábere z premiéry filmu LOVEnie. Herečka Ester Geislerová na zábere z premiéry filmu LOVEnie.

Soňa Müllerová (57)

Kabát s výraznou potlačou afrických šeliek nosí moderátorka Dámskeho klubu veľmi rada. Niekedy stačí jednoduchý doplnok. Siluetu definuje prepásanie v drieku, ktoré ešte zvýrazňuje ľadvinka – Müllerovej obľúbený doplnok. Kabát možno nosiť v pragmatickejšom mužskom vydaní s nohavicami a topánkami na plochej podrážke, ktoré dodávajú aj zvieraciemu vzoru serióznosť.

Na premiéru prišla aj moderátorka Soňa Müllerová. Foto: CinemArt
Na premiéru prišla aj moderátorka Soňa Müllerová. Na premiéru prišla aj moderátorka Soňa Müllerová.

Melissa McCarthy (48)

Hoci obliny a kilá navyše sa zvyčajne v ženskom ponímaní módy nespájajú so zvieracími motívmi, herečka Melissa McCarthy presviedča o opaku. Jej ľahké šaty s dlhými rukávmi a viazačkou okolo krku fungujú aj v prípade objemnejšej postavy výborne. Plnšie ramená zjemnia nadýchané, ale jemné balónové rukávy, celkový dojem odľahčuje plisovaná sukňa. Skvelý je aj doplnok v podobe červenej obuvi na podpätkoch. Druhá, športovejšia alternatíva, je spojenie čierneho základu a bomberovej bundičky s naznačeným zvieracím vzorom.

Herečka Melissa McCarthy predstavila filmy... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Melissa McCarthy Herečka Melissa McCarthy predstavila filmy Super Intelligence a The Kitchen a obliekla si šaty so zvieracou potlačou.

Variácia 2

Herečka Melissa McCarthy na zábere v bomberovej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Melissa McCarthy na zábere v bomberovej bunde so zvieracou potlačou. Herečka Melissa McCarthy na zábere v bomberovej bunde so zvieracou potlačou.

Beáta Dubasová (55)

Ani speváčka Beáta Dubasová neobchádza horúci trend aktuálnej sezóny. Stavila na sukňu s populárnym hadím vzorom, ktorú doplnila sakom vo bronzovohnedej farbe s výrazným opaskom v XL hrúbke. Ladenie kombinácie je trošku tradičné, ale funguje. Výčitka aj v Dubasovej prípade smeruje k topánkam. Klasická elegantná lodička bez zdobenia či štepovania by určite fungovala lepšie.

Speváčka Beáta Dubasová na premiére novinky... Foto: CinemArt
Speváčka Beáta Dubasová na premiére novinky Zranené srdcia. Speváčka Beáta Dubasová na premiére novinky Zranené srdcia.

Helen Mirren (73)

Elegantnou klasikou možno nazvať výber britskej herečky Helen Mirrenovej, ktorá sa v sukni so zvieracou potlačou objavila v Las Vegas. Spojila ju s decentnou košeľovou blúzkou a driek definovala výraznejším čiernym opaskom s lakovanou úpravou. Šperky sú masívne, ale fungujú, hoci možno by stálo za to skúsiť o niečo kratšiu dĺžku náhrdelníka s príveskom. Sukňa siaha pod kolená a herečka ju doplnila klasickými lodičkami.

Herečka Helen Mirren predstavila film The Good... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Helen Mirren predstavila film The Good Liar. Herečka Helen Mirren predstavila film The Good Liar.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #žena #herečka #postava #trend #zvieracie motívy #potlač #plnšie tvary

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...