Nohavicový kostým na aktuálnu sezónu? Nosí sa takto, dámy, máme 9 inšpirácií!

O tom, že sa nosia farby, ste sa mohli dočítať v našej módnej sekcii už viackrát. Po tipoch na šaty teraz máme niečo ešte využiteľnejšie.

03.04.2019 07:00
debata
Herečka Julia Roberts (vpravo) s kamarátkou... Foto: Reuters, KEVORK DJANSEZIAN
Julia Roberts Herečka Julia Roberts (vpravo) s kamarátkou Ritou Wilsonovou. Roberts sa predviedla v nohavicovom kostýme vo výraznej zelenej farbe.

Áno, dámsky kostým je súčasťou ženskej garderóby už niekoľko rokov a hoci sú mnohé dámy, ktoré sa mu vyhýbajú, počet v druhej skupine posledné roky výrazne narástol. Doposiaľ sa v biznis garderóbe zvykli nosievať najmä tlmené farby a serióznejšie strihy. To sa však rozhodli zmeniť svetoví dizajnéri a spolu s nimi aj značky, ktoré tvoria módu pre masy.

Dámsky kostým Pietro Filipi so zavinovacím...
Dámsky kostým Hugo Boss s úzkymi cigaretovými...
+10Dámsky kostým Attico s nohavicami s vysokým...

Aj preto sa v ponuke posledné roky objavuje čoraz viac farieb a hry so strihom či detailmi. Výrazné farebné odtiene ako červená, ružová, žltá či kráľovská modrá sú aj trendom, ktorý sa túto jar a leto presadil celoplošne. Vidieť to možno na ponuke módnych značiek pre masy či luxusnejších módnych firiem, ktoré produkujú svoj tovar v menšom množstve a s väčším dôrazom na kvalitu materiálu, strihu, vypracovania či detailov.

zväčšiť Prítomnosť nohavicových kúskov je v ženskom... Foto: SITA/AP, koláž: Zdeno Gáfrik
Trendy Jar/Leto 2019, 18 trendov, sezóna, móda, pánsky štýl vo farbách Prítomnosť nohavicových kúskov je v ženskom šatníku nutná. Aj inšpirácia maskulínnymi strihmi či estetikou. Spojovacím motívom sezóny Jar/Leto 2019 sú však modely vo sviežich a výrazných tónoch. Či už je to fuksiová, ružová, červená, tóny žltej alebo tyrkysovej - pánsky štýl zažíva fúziu s popovou farebnosťou.

Len pred pár dňami sa v Hollywoode objavila v žiadanom trende aj herečka Julia Roberts, ktorá prišla podporiť kamarátku Ritu Wilsonovú na ceremoniál odovzdávania hviezdy na Chodníku slávy. Mala na sebe dámsky nohavicový kostým so širokými nohavicami vo výraznej zelenej farbe. Držiteľka Oscara tak ukázala, že podobný trend je určený pre ženy bez ohľadu na vek a jeho výsledný efekt je ukážkový.

My sme pre vás vybrali deväť nohavicových kostýmov či kombinácií saka a nohavíc v identickej farebnosti, ktoré môžu inšpirovať. Nech sa páči! Do úradu či na pracovisko už len vo farbách!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #kostým #farby #nohavice

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...