Žiarivé farby pre každú generáciu! Žltá, oranžová či ružová, máme 17 inšpirácií

Už vyhlásenie Oscarov ukázalo, že sa móda aktuálnej sezóny točí okolo farieb. Známe ženy v tomto trende pokračujú aj na ďalších akciách a tak sa opäť patrí zrekapitulovať, čo, kam a za koľko.

02.04.2019 07:00
debata
zväčšiť Mnohé známe dámy, zástupkyne rozličných... Foto: Reuters
speváčka Meghan Trainor, modelka Lena Gercke a herečka Allison Janney. Mnohé známe dámy, zástupkyne rozličných generácií, ukázali, že sa neboja farieb, Naopak, vnímajú ich ako jeden z kľúčových trendov. Na snímke zľava: speváčka Meghan Trainor, modelka Lena Gercke a herečka Allison Janney.

V tónoch výraznej žltej farby, kúskoch v žiarivom ružovom prevedení či oranžových alebo červených šatách sa objavili za posledné mesiace mnohé známe osobnosti. My sme ako inšpiráciu vybrali šestku z nich.

Len nedávno, počas uplynulého víkendu, to hýrilo farbami na vyhlásení cien NAACP Image Awards, kde dámy ako Laura Harrier či Thandie Newton ukázali, ako sa s farbami dá pracovať na spoločenských modeloch.

zväčšiť Voľba výrazných farebných tónov je na jarnú a... Foto: archív značiek, koláž: zg
Voľba výrazných farebných tónov je na jarnú a tiež letnú sezónu ako stvorená. Voľba výrazných farebných tónov je na jarnú a tiež letnú sezónu ako stvorená.

O niečo menej pompézny model volila pred časom speváčka Meghan Trainor či naopak koktejlový model šiat v luxusnom prevedení zvolila šesťdesiatnička Allison Janney.

V ponuke obchodov nechýbajú podobné kúsky ani na denné nosenie. Ako sa ukazuje, prím hrá žltá farba, ktorá sa objavuje v mnohých podtónoch tejto farby a nosí sa na šatách košeľových na bežný deň rovnako ako pri romantických a spoločenskejších modeloch. Dámy sa však nemusia obávať ani sýtej ružovej, prípadne kombinácie oranžovej s ružovou. Inšpirácie nájdete v našej galérii.

Mnohé známe dámy, zástupkyne rozličných...
Vo farebných kúskoch sa objavujú aj modely...
+2Mnohé známe dámy, zástupkyne rozličných...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #JAR #trend #farba #ružová #žltá #oranžová #herečky #leto 2019

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...