Odlíčiť sa zvládnem vždy, na telo používam oleje, vraví Hailey Baldwin

Modelka Hailey Baldwin je známa vďaka slávnemu priezvisku, známemu manželovi, ale tiež pre svoje pôvaby a úspechy, ktoré aj vďaka svetu digitálnych technológií a sociálnych sietí dosiahla.

22.03.2019 11:00
Modelka Hailey Baldwin pózuje fotografom. Foto: ,
Modelka Hailey Baldwin pózuje fotografom.
debata (1)

Blondínku, ktorá je tvárou mnohých odevných aj kozmetických značiek, oslovil nedávno magazín W. Vyspovedal ju v otázkach starostlivosti o seba samu, či už v prípade tela, športu, či rituálov krásy. Aké najzaujímavejšie veci odkazuje 22-ročná blondínka svojim rovesníčkam či ženám vo všeobecnosti.

Telo

Je vášnivou surferkou a má rada šport v rôznych podobách, čo jej pomáha udržiavať sa v kondícii, ale aj udržiavať si príťažlivú figúru. Na pláži strávila Baldwin veľkú časť detstva a priznala, že v puberte nebola až taká dôsledná s používaním ochranných prípravkov proti UV žiareniu. Teraz tak robí denne.

Pri ošetrení pokožky (či už po slnení alebo v bežný deň) používa veľa prírodných olejov a prírodnej kozmetiky. Najobľúbenejší je pre ňu kokosový olej, na ktorý jej koža reaguje skvelo. Baldwin si myslí, že práve koži by sme mali venovať viac času a premýšľať nad tým, čo na ňu aplikujeme.

Tvár

Základom je pre ňu čistota a nočná starostlivosť. Pre magazín W priznala, že na nočnej starostlivosti si dáva špeciálne záležať. Nepamätá si vraj večer, keď by sa pred spaním neodlíčila. „Také niečo som bola schopná urobiť aj vtedy, keď som došla nadránom z fotenia alebo z akcie,“ hovorí.

Na noc aplikuje tiež rozličné masky, séra alebo krémy. Základom je pre ňu hydratácia, ktorej sa priučila od mamy. Dobrý hydratačný prípravok považuje za kľúčový vo svojej pleťovej starostlivosti. Posledné roky sa naučila tiež používať regeneračné masky. Vraj ich aplikuje najmä pri dlhých pracovných letoch z kontinentu na kontinent.

Vlasy

Kým pri pokožke bola k modelke príroda štedrá a šľachetná, v prípade vlasov už Baldwin taká spokojná nie je. Má veľmi jemné a pomerne riedke vlasy. Údajne sa snaží už niekoľko rokov, aby vyrástli dlhšie, ale majú tendenciu ničiť sa a mať rozstrapkané končeky. Preto ich pravidelne skracuje a ošetruje. Jej obľúbený prírodný produkt je opäť kokosový olej. Používa ho najmä, ak trávi deň na pláži, v slanej vode a na slnku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Telo #starostlivosť #úspech #pleť #Hailey Baldwin

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...