Veľkolepý návrat vzoru batiky! 21 inšpirácií na hit sezóny, pozrite si ich

Môžete nad ňou krútiť nosom, môžete hovoriť, že pôsobí retro a pripomína vám časy mladosti, keď ste si svojpomocne vyrábali exkluzívne kúsky sama doma v hrnci s vriacou vodou. Ale batika je aj hit roka 2019.

21.03.2019 07:00
debata
Herečka Rachel Brosnahan v kreácii zo... Foto: PRADA
Herečka Rachel Brosnahan v kreácii zo saténového sablé z dielne značky Prada. Herečka Rachel Brosnahan v kreácii zo saténového sablé z dielne značky Prada.

Práve takýto vzor sa stal jedným z kľúčových trendov aktuálnej sezóny a na kúskoch ženského šatníka sa objavil vo všemožných variáciách. Jedno však treba rozhodne pripomenúť – tentoraz už nejde o žiadne po domácky zafarbené džínsy či tričká – batika sa stala súčasťou elegantnej ženskej garderóby a objavuje sa vo farebných kombináciách a strihoch, ktoré bez ostychu môžete nosiť aj do práce.

Iba pred pár dňami tento trend v plnej kráse ukázala herečka Rachel Brosnahan, ktorú do batikovaných šiat zo saténového sablé obliekla značka Prada. Práve na nej je vidieť, že batikové vizuálne momenty nepatria len na pláž zaliatu slnkom či hudobný festival v rozpálenom lete (hoci si tam cestu určite nájdu aj tento rok!).

Brosnahan predvádza elegantné šaty, ktoré pozdvihujú ženskosť, zachovávajú decentný dojem, no zároveň vzorom upútajú. Podobným pravidlom sa pri výbere kúskov môžete riadiť aj vy. Niekedy stačí napríklad siahnuť len po výraznejšej sukni či košeľovej blúzke, ktorú stlmíte jednofarebným kusom odevu.

Pri stylingu sa môžete hrať, ale môžete to hrať aj na istotu. Je to len na vás. V galérii dolu si pozrite 21 našich inšpirácií na batikované kúsky sezóny.

Šaty s detailom batikovaného vzoru značky...
Dámske letné šaty bez ramienok s batikovaným...
+21Batikovaná mikina New Look, predáva sa online...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #batika #Rachel Brosnahan #2019

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...