Šaty, ktoré milujú aj celebrity: Máme pre vás 9 inšpirácií, budete hviezda!

Na minulotýždňovej premiére filmu Sklenená izba prilákala pozornosť objektívov holandská herečka Carice van Houten. Nie však len preto, lebo je slávnou tvárou z obrazoviek a filmu.

19.03.2019 07:00
debata (1)
Carice van Houten na premiére filmu Sklenená... Foto: Garfield Film
Carice van Houten Carice van Houten na premiére filmu Sklenená izba v Brne.

Do Brna, kde sa konalo slávnostné premietanie novinky v réžii Júliusa Ševčíka na motíve knihy Sklenená izba od Simona Mawera, sa herečka vybrala v príťažlivom a ženskom modeli s výraznou florálnou potlačou. Šaty, v ktorých absolvovala slávnostnú premiéru, sa pritom radia medzi obľúbené kúsky hollywoodskej smotánky – značku The Vampire's Wife.

Stojí za nimi dizajnérka Susie Cave, inak manželka hudobníka Nicka Cavea, ktorej móda žne už nejaký ten rôčik úspech medzi celebritami aj bežnými ženami. Hoci v dizajne sa často opakuje a v zásade len upravuje dĺžku alebo drobné detaily na základnom strihu šiat inšpirovaných historickými momentmi, dámy po nich siahajú rady.

Herečka Keira Knightley v kreácii The Vampire´s...
Herečka Charlotte Riley v šatách The Vampire´s...
+11Herečka Chloe Grace Moretz v šatách The...

Dôkazom nebola len Carice van Houten na spomenutej premiére, ale napríklad aj pozvané dámy na minuloročnej svadbe princa Harryho a herečky Meghan Markleovej.

V našej galérii si môžete pozrieť, ktorým dámam zachutila značka The Vampire's Wife, no zároveň prinášame aj inšpiráciu z domácich pultov. Čo tak zadovážiť si podobný kúsok za menej peňazí – v galérii nájdete inšpirácie!

Vzorované šaty z dielne značky Finery London,... Foto: archív značky
Vzorované šaty z dielne značky Finery London, predávajú sa za 111 eur. Vzorované šaty z dielne značky Finery London, predávajú sa za 111 eur.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #vzor #Carice van Houten #The Vampire´s Wife

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...