Samé jasné správy... pre vašu pokožku! 5 tipov, ako jej pomôcť

Rozjasnenie pleti patrí medzi ženami k najžiadanejším potrebám každodennej úpravy a líčenia.

18.03.2019 07:00
Rozjasniť tvár je ľahké, treba vedieť len, kde... Foto:
Rozjasnenie pokožky nemusíte dosiahnuť len pomocou prípravkov dekoratívnej kozmetiky.
debata

Lenže, niektoré z vás zároveň nemajú rady používanie krycích krémov s rozjasňujúcimi čiastočkami či púdrov, ktoré zanechávajú na koži výraznejšiu vrstvu.

Áno, zvyčajne sa k jasnejšiemu a lesklejšiemu tónu pokožky dokážeme dopracovať práve prostredníctvom prípravkov dekoratívnej kozmetiky.

Existuje však aj pár takých, ktoré poskytnú pokožke okamžitý jas a sviežejší žiarivejší tón bez toho, aby ju nejako kolorovali. Namiesto toho vyživujú, zjemňujú vrásky či opuchy a súčasne prinášajú presne to, po čom túži takmer každá zdravo a sviežo vyzerajúca pokožka.

Hľadáte ich aj vy? My sme vybrali z ponuky v domácich obchodoch, ale aj na zahraničných portáloch nasledujúcu päťku! Pozrite si galériu a čítajte ďalej o našich tipoch.

K jasnejšej a žiarivejšej pokožke sa...
Aj na slovenskom trhu dostupná je značka...
+2Značka Sunday Riley sa cieli na mnohé problémy...

1. Značka Sunday Riley sa cieli na mnohé problémy pokožky. A jedným z jej výnimočných príspevkov k ženskej kráse sú práve oleje. Rozjasňujúci C.E.O Glow Oil je pleťový olej, ktorý je obohatený vitamínom C, vďaka ktorému poskytuje výraznú hydratáciu. Obsahuje tiež antioxidačné látky a od prvého použitia pokožku rozjasňuje a zjednocuje jej farebný tón. Kúpite online.

2. Aj na slovenskom trhu dostupná je značka Clinique. Medzi jej kultové produkty dnes už patrí očný krém Pep-Start Eye Cream, ktorý sľubuje vyživenie očného okolia, odstránie opuchov a unaveného vzhľadu s prepadnutými kruhmi pod očami – už do pár minút! Dôvodom sú hydratačné zložky a peptidy, ktoré kožu vyživujú. Info o cene v predaji.

3. Ako podkladová báza pod mejkap či klasický krém, alebo len ľahučký film na pleť v jarnom a letnom období môže byť používaný produkt Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow. Pokožke dáva jemný svieži a rozjasnený nádych. Zjednocuje ju, zmierňuje nedokonalosti a hydratuje. Predáva sa za 58 eur.

4. Práve očné okolie najčastejšie trpí unaveným vzhľadom a šedivým tónom pokožky. Krém Rénergie Multi-Glow Eye Cream od Lancôme sľubuje umocniť prirodzený jas očného okolia. Obsahuje výťažky z ľanových semienok, ktoré pokožku okolo očí spevňujú a posilňujú, kvet schizandra s obsahom cukrov a proteínov zase zabezpečuje zjednotený tón. A samozrejme, predovšetkým jas. Predáva sa za 49 eur.

5. K jasnejšej a žiarivejšej pokožke sa dopracujete aj vhodným čistením. Exfoliačná maska Turmeric Brightening & Exfoliating Mask značky Kora Organics pokožku dokonale vyčistí pomocou enzýmov z papáje a granuliek zo semienok ruží. K nim sa pridáva kurkuma, ktorá pôsobí na pleľ upokojujúco. Po nanesení a vyčistení pleti zostáva pokožka žiarivá a jasnejšie. Kúpite online.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #kozmetika #pleť #pokožka #hydratácia #produkt #jas

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....