Diskotéková nálada v šatníku! O slovo sa opäť hlásia retro návraty

V záplave prehliadok s kolekciami na jeseň a zimu 2019 sa v Paríži konala aj jedna výnimočná. Najmä tým, že ide o koncept, ktorý funguje na možnosti okamžitého nákupu. Americký dizajnér Tommy Hilfiger sa v ňom spojil s herečkou a speváčkou Zendayou.

04.03.2019 17:00
debata
Modelka Winnie Harlow predvádza kreáciu značky... Foto: TASR/AP, Michel Euler
Modelka Winnie Harlow predvádza kreáciu značky Tommy Hilfiger z kolekcie jeseň/zima 2019-2020. Modelka Winnie Harlow predvádza kreáciu značky Tommy Hilfiger z kolekcie jeseň/zima 2019-2020.

Práve táto dvojica stojí kreatívne za najnovšou podobou línie Tommy Now, ktorú si v sobotu mohli vychutnať pozvaní hostia v metropole Francúzska. Prehliadkové mólo, ktoré sa po štarte šou rozblikalo stroboskopovými efektmi v podlahe, sa zaplnilo afroamerickými modelkami a tiež hviezdami. Okrem Zendaye sa totiž predviedla fotografom aj niekdajšia hudobná hviezda Grace Jones či topmodelky Jourdan Dunn a Winnie Harlow.

Dizajnér Tommy Hilfiger a herečka Zendaya...
Topmodelka Winnie Harlow sa predvádza v rámci...
+7Topmodelka Jourdan Dunn predviedla v šatách z...

Posolstvo novej kolekcie, ktorá sa okamžite dostala do predaja, však bolo jasné – tvorcovia sa inšpirovali uvoľnenosťou a hravým zvodným glamourom 70-tych rokov. Éra diska sa pretavila nielen do scény, ktorá evokovala vychytený nočný klub, ale aj do zvonových džínsov, lurexových a úpletových topov a šiat či sák alebo sukní s metalickým vzhľadom a výrazným leskom.

Trendy aktuálnej sezóny sú plné inšpirácií a nájde si v nich každý to svoje. Klubovú estetiku v duchu newyorskej tanečnej scény si určite obľúbi najmä mladšia generácia, čo sa týka denimových kúskov, najmä zvonových džínsov s vysokým pásom, tie majú šancu osloviť dámy bez rozdielu generácií.

Modelka predvádza kreáciu značky Tommy Hilfiger... Foto: TASR/AP, Michel Euler
Modelka predvádza kreáciu značky Tommy Hilfiger z kolekcie jeseň/zima 2019-2020 na prehliadke v Paríži. Modelka predvádza kreáciu značky Tommy Hilfiger z kolekcie jeseň/zima 2019-2020 na prehliadke v Paríži.

V kolekcii amerického dizajnéra, ktorý je obľúbený aj medzi slovenskými zákazníkmi, sa tentoraz k slovu dostala aj otázka rasovej rovnosti a oslava afroamerických koreňov. Vďaka za to patrí najmä speváčke a herečke Zendayi.

Pozrite si video z prehliadky, tá sa začína v 35. minúte!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #retro #kolekcia #diskotéka #Zendaya #denim #Tommy Hilfiger #jar/leto 2019

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...