Tajomstvá hviezdnej starostlivosti o seba? Toto miluje Serena či Mandy Moore

Aj vy máte svoje rituály starostlivosti o krásu? Niekedy možno nejde ani o konkrétny výsledok, ale chvíle, ktoré vám sprostredkujú. A prežívajú to podobne aj hviezdy.

04.03.2019 14:30
10 najlepších lookov z Emmy - líčenie a vlasy -... Foto: ,
Herečka Mandy Moore miluje masky každého druhu.
debata

Niektoré z nich sa pre magazín People vyznali, čo sú ich tajomstvá obľúbenej starostlivosti o seba samých. Nájdete sa v nich aj vy? Alebo možno inšpirujete?

Mandy Moore, herečka

Najčastejšie si vraj aplikuje rozličné masky. Je nadšenkyňa plátených masiek alebo celulózových masiek, ktoré sú napustené rozličnými sérami alebo hydratačnými krémami. Ideálna predstava jej dokonalého večera je vraj dať si masku na tvár a inú na vlasy. A len oddychovať.

Viola Davis, herečka

Držiteľka Oscara nedá dopustiť na soľné kúpele. Do tečúcej vody si pridáva dve lyžice obľúbenej relaxačnej soli s vôňou levandule, ktorá ju upokojí a pripraví na blažený spánok.

Gisele Bündchen, modelka

Nie sú to žiadne skrášľujúce prípravky, pre brazílsku rodáčku sú najpríjemnejšie chvíle samej so sebou tie, ktoré strávi pri joge.

Kerry Washington, herečka

Dokonalá starostlivosť o seba samu? Pre herečku zo seriálu Škandál sú to luxusné obliečky na vankúše zo stopercentného hodvábu. Tie sa údajne starajú o to, aby mala lepšiu kvalitu vlasov a prospievajú aj pokožke.

Serena Williams, tenistka

Aj známa športovkyňa je fanúšička masiek. Najčastejšie využíva malé vankúšiky pod oči, ktoré bojujú s kruhmi a opuchmi a ktoré dodávajú očnému okoliu hydratáciu a zjemňujú vrásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #opatera #rituál #herečka

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...