Len 3 šaty a cena vysoko nad 100-tisíc eur! Meghan šokuje sumami šatníka

Len trojo šiat a doplnkov stačilo na to, aby 37-ročná americko-kanadská herečka prekročila hranicu stotisíc eur. A to naozaj poľahky!

28.02.2019 07:00
debata
Vojvodkyňa Meghan po prílete na letisku v... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
Vojvodkyňa Meghan Vojvodkyňa Meghan po prílete na letisku v Maroku. Obliekla si model Valentino na mieru, ktorý vychádza z kolekcie haute couture. Jeho odhadovaná cena sa môže pohybovať okolo sumy 20-tisíc eur.

Prvá luxusná kreácia pochádzala z dielne značky Valentino a išlo o model na mieru, ktorý vznikol ako inšpirácia staršou kolekciou haute couture v ateliéri značky. Nevedno, koľko je odhadovaná hodnota šiat, ale vzhľadom na fakt, že ide o kreáciu Bespoke a šaty zdobí výrazný motív ručne vyšívaného reliéfneho vzoru na hrudi, hodnota šiat sa môže šplhať k sume okolo 20 až 30-tisíc eur. Áno, milí čitatelia, to sú skrátka ceny kúskov z kolekcie haute couture.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa...
+15Princ Harry a jeho manželka Meghan počas...

Ani zďaleka to však nie je najvyššia suma za model, ktorý vojvodkyňa mala na sebe pri stretnutí s marockým panovníkom a jeho rodinou. Odhady hovoria o tom, že najluxusnejším modelom boli béžové šaty inšpirované kaftanom z kolekcie Dior Haute Couture, v ktorých Meghan vyrazila na britskú ambasádu v Maroku. Hodnota tohto modelu sa odhaduje na 105-tisíc eur!

Vojvodkyňa Meghan (a jej manžel princ Harry) na... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Meghan (a jej manžel princ Harry) na návšteve britskej ambasády v Maroku. Meghan si obliekla model Dior Haute Couture, ktorého cena je údajne 105-tisíc eur. Vojvodkyňa Meghan (a jej manžel princ Harry) na návšteve britskej ambasády v Maroku. Meghan si obliekla model Dior Haute Couture, ktorého cena je údajne 105-tisíc eur.

Suma za záverečné šaty z dielne dizajnérskeho ateliéru Carolina Herrera sa potom zdá byť vlastne celkom nízka. Hoci slovíčko celkom musíte dať do naozaj veľkých úvodzoviek. Modrý šifónový model až po zem so vzorom lístkov má podľa informácií denníka Daily Mail hodnotu zhruba 3800 eur.

K tomu všetkému treba prirátať luxusné doplnky v podobe lodičiek, šperkov či kabeliek do ruky. Vojvodkyňa pri oficiálnych príležitostiach najčastejšie siaha po značkách ako Dior, Gianvito Rossi, Manolo Blahnik či Stuart Weitzman. A to cenu jednotlivých outfitov slušne navyšuje.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu zavítala do súkromnej rezidencie marockého kráľa Mohammeda VI v Rabate. Tehotná Meghan vyzerala očarujúco v kreácii Carolina Herrera. Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu zavítala do súkromnej rezidencie marockého kráľa Mohammeda VI v Rabate. Tehotná Meghan vyzerala očarujúco v kreácii Carolina Herrera.

Samozrejme, mnoho z modelov, ktoré Meghan predvádza, sú zapožičané kúsky či sample verzie, ktoré sú určené na propagáciu značky a ateliéry ich venujú ako dar.

Meghan sa, čo sa obliekania týka, správa rozdielne oproti svojej švagrinej Kate, ktorá si niektoré modely sama kupuje a nosí ich aj viackrát. V prípade Meghan sa čosi také udeje len výnimočne.

VIDEO: Aký je odevný štýl tehotnej vojvodkyne Meghan?

Video

VIDEO: Aká bola oscarová móda tento rok?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #cena #Valentino #Dior Couture #Carolina Herrera #tisíc #vojvodkyňa Meghan

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...