Bez mastnoty a hydratovaná! Pleť si žiada ľahšie textúry, máme 7 tipov

Mnoho žien trápi problém s typom pleti. Cieliť pleťovú starostlivosť bolo doposiaľ vždy veľmi dôležité, rovnako ako poznať potreby svojej pleti.

25.02.2019 07:00
krém, suchá pleť, urea Foto:
Hutnejšie krémy môžete nahradiť ľahkými gélovými textúrami.
debata

Nie každá pokožka zvláda výživné hutné krémy a ťažké textúry. A to aj napriek tomu, že potrebuje hydratáciu a sviežosť. Kozmetické značky si však už dokážu poradiť aj s týmto problémom. Inovácie v laboratóriách totiž priniesli prvé výsledky.

Základom je voliť krém s ľahkou gélovou textúrou, ktorá pleť nezaťaží, ale zároveň jej účinky naplnia potrebné vlastnosti kvalitného hydratačného a ošetrujúceho prípravku.

Samozrejme, stále je dobré voliť krém aj podľa typu pleti – na trhu sa však už nachádzajú aj univerzálne prípravky, ktoré v prípade, že vaša pleť nečelí výrazným problémom ako je podráždenosť, zvýšená senzitivita či prehnané mastnenie a upchávanie pórov, zvládnu naplniť potreby normálnej, mastnejšej aj suchšej kože.

Takáto alternatíva sa navyše javí ako vhodná s príchodom jarného obdobia, keď pleť opäť pozmeňuje svoje potreby. Hutnejšie a výživnejšie krémy je lepšie alternovať prípravkami s ľahšou textúrou a pokožku odľahčiť, zbaviť ju mastného či lepivého pocitu.

Aké sú naše tipy? Pozrite si 7 z nich v našej galérii.

Hydratačná pleťová starostlivosť Hydra Genius...
Hydratačný gélový krém s nemastnou textúrou...
+4Luxusný krém s výťažkom z ruží Lacôme Absolue...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #ochrana #koza #pleť #hydratácia #krém #Pomocník #ľahkosť #textúra

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....