Diva Juliette Binoche a jej nohavicové inšpirácie: 3-krát inak, vždy šik!

Herečku Juliette Binoche poznajú dobre diváci na oboch stranách Atlantiku. Francúzska rodáčka nie je len talentovaná herečka, ale aj elegantná a štýlová dáma. Potvrdila to aj na festivale v Berlíne.

15.02.2019 13:00
debata (1)

Z 54-ročnej Binocheovej spravili organizátori prezidentku filmovej poroty a to znamenalo pre ňu okrem povinností rozhodovať a sledovať súťažné filmy aj stretávanie sa s médiami či účasť na premiérach. Niekoľko takýchto stretnutí absolvovala ako žena 21.storočia – v nohaviciach.

Práve masklínne inšpirácie v šatníku sa posledné roky objavujú čoraz častejšie. Ženy sa už neboja siahnuť po nohaviciach ani pri slávnostnejších príležitostiach, alebo naopak využívať ich variabilitu aj v pracovnej sfére. Binoche ponúkla na Berlinale hneď tri rôzne alternatívy. Rozhodne stoja za inšpiráciu.

Biznis look

Úvodné stretnutie s médiami absolvovala francúzska kráska v nohavicovom kostýme výraznej temnej zelenej farby. Dvojradové zapínanie saka pekne tvaruje driek. Nohavice majú užší strih a dokonale padnú na obuv, ktorá v sebe s ihličkovým podpätkom a výrazne tvarovanou špičkou nesie priam nádych S/M inšpirácie. Doplnkom je jemný rolák s abstraktným farebným vzorom.

Prezidentka medzinárodnej poroty Berlinale -... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Prezidentka medzinárodnej poroty Berlinale - herečka Juliette Binoche Prezidentka medzinárodnej poroty Berlinale - herečka Juliette Binoche na stretnutí s médiami počas prvého dňa festivalu.

Večerný look

Na premiéru filmu By the Grace of God si obliekla Binoche čierny nohavicový kostým zo zmesi hodvábu a vlny. Elegantné gombíky potiahnuté látkou, ležérny detail vreciek, luxusné lodičky a lascívny prvok čipkovaného topu oblečený pod sakom – to všetko dokopy prepožičiava modelu jeho večerný spoločenský nádych. Žiadna dáma sa nemusí obávať vyraziť takto do spoločnosti ani po šiestej večer.

Prezidentka medzinárodnej poroty Berlinale -... Foto: Reuters, HANNIBAL HANSCHKE
Prezidentka medzinárodnej poroty Berlinale - herečka Juliette Binoche na premiére filmu Grace a Dieu (By the Grace of God). Prezidentka medzinárodnej poroty Berlinale - herečka Juliette Binoche na premiére filmu Grace a Dieu (By the Grace of God).

Dievčenská (retro) hra

Juliette Binoche predstavila v Berlíne aj film Who You Think I Am. Na túto príležitosť si obliekla kombináciu svetloružových nohavíc doplnených sakom vo farbe o pár tónov intenzívnejšej. Šírka aj dĺžka nohavíc, rovnako ako chlopne na saku evokujú retro inšpiráciu 70-tymi rokmi. Nežnú dievčenskú farebnosť dopĺňa vzorovaná blúzka s jemným leskom.

Herečka Juliette Binoche predstavila film Who... Foto: Profimedia
Herečka Juliette Binoche predstavila film Who You Think I Am. Herečka Juliette Binoche predstavila film Who You Think I Am.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #trend #inšpirácia #Juliette Binoche #Berlinale #nohavice

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...