Najslávnejšia žena internetu a jej tajomstvo: Denne pohár zelerového džúsu!

O tom, že americká celebrita Kim Kardashian trpí psoriázou, nevie toľko ľudí. Možno aj preto, že brunetka vyzerá na záberoch zvyčajne priam dokonale a bez nejakých kožných prejavov.

14.02.2019 15:00
debata
Hviezda Instagramu a televízie Kim Kardashian... Foto: Reuters, SHANNON STAPLETON
Hviezda Instagramu a televízie Kim Kardashian na archívnom zábere. Hviezda Instagramu a televízie Kim Kardashian na archívnom zábere.

Nedávno sa však 38-ročná hviezda priznala, že v predchádzaní kožným problémom a tvorbe červených a šupinatých fľakov na pokožke, to skúsila so zelerovou šťavou. Pije ju každý deň.

„Mám psoriatické problémy na celej tvári, takže niekedy je to celkom ťažké,“ citoval Kardashianovú Daily Mail. Ani ja, ani môj vizážista Mario sme nikdy tomu nečelili v takejto miere," doplnila internetová celebrita.

Aj preto vraj vyskúšala práve zelerovú šťavu. „Mnohí ľudia hovoria, že práve s prísunom zelerového džúsu sa telo prečisťuje a postupne sa stav kože zlepšuje. Problémy sa vytratia,“ naznačila svoje očakávania Kim Kardashian.

S kožnými problémami bojuje aj pomocou bylinných tinktúr, zvyčajne ide o prípravky, ktoré majú podráždenú kožu upokojiť a suché miesta hydratovať. Aj takéto zábery si už zavesila matka troch detí na svojom profile na Instagrame.

Pravdou je, že pred objektívmi vyzerá Kardashian vždy takmer bezchybne, málokto si však vie predstaviť, ako vyzerá jej tvár bez nánosov líčidiel. Hviezda vlastnej reality-šou v minulosti spopularizovala tzv. contouring pri líčení tváre a jeho benefity, rovnako ako krycie schopnosti, využíva dodnes.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Kim Kardashian #pleť #pokožka #zeler #šťava #džús

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...