VIDEO: Tehotná Meghan a jej štýl! Kráľovská nevesta inšpiruje davy, pozrite sa

Vojvodkyňa Meghan (37) zostáva ikonou štýlu aj s čoraz väčším tehotenským bruškom. Jej štýl obliekania nasledujú tisíce žien.

09.02.2019 13:00
debata (6)

TV Pravda: Čo si oblieka a koľko jej šaty stoja? Pozrite vo videu čarovanie Meghan s módou pri rastúcom brušku. Video ukazuje premeny Meghan a jej šatníka odkedy potvrdila, že je tehotná (október 2018) po súčasnosť. Čím verejnosť do pôrodu (apríl 2019) ešte prekvapí? Pozrite si nasledujúce VIDEO!

Video

Pestrý a vôbec nie lacný look tehotnej Meghan zaujal počas návštevy v meste Birkenheade – pred vetrom ju chránil červený kabát kanadskej značky Sentaler v hodnote 1 085 libier, pod ním mala oblečené fialové šaty značky Babaton za 107 libier, drahým kúskom bola jej hnedá kabelka Gabriela Hears za takmer 1 700 libier.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na návšteve v... Foto: Reuters
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na návšteve v Birkenheade.

Od farebných kúskov sa však častejšie pohybuje smerom k neutrálnym farbám – skvelou voľbou boli šaty a sako od Brandona Maxwella. Pri tomto vydarenom outfite sa však postarala aj o jedno prekvapenie – na nohách nemala pančuchy. Okrem toho, že v kráľovskej rodine nie je zvykom, aby sa jej členky objavovali na verejnosti bez tohto kúska odevu, tiež prekvapilo, ako zvládla tehotná vojvodkyňa chladné počasie na ostrovoch.

Vojvodkyňa Meghan - šaty a sako od Brandona... Foto: Pravda, SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan - šaty a sako od Brandona Maxwella doplnila kabelkou Carolina Herrera.

Ani vo vyššom štádiu tehotenstva sa manželka princa Williama nevyhýba spoločnekým gala podujatiam. Vystúpenie Slnečného cirkusu si vychutnala v šatách jej obľúbenej trblietavej modrej farby dizajnéra Rolanda Moureta, novembrovú charitatívnu akciu si užila vo večernom modeli značky Safiyaa. A v rovnakej dvojkombinácii, ale z dielne Givenchy, sa pred pár dňami ukázala na udeľovaní cien Endeavour Fund Awards v Londýne, opäť v spoločnosti manžela.

Vojvodkyňa Meghan - čierno-biely kúsok... Foto: Pravda, SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan - čierno-biely kúsok pozostávajúci zo sukne a topu značky Safiyaa.

Meghan sa nevyhýba ani čiernej či tmavomodrej. Skôr naopak, temné tóny sú pevnou súčasťou jej šatníka – počas vianočných sviatkov sa po boku manžela a v spoločnosti princa Williama a jeho manželky Kate objavila na vianočnej bohoslužbe v Sandrighame. Napriek špekuláciám britských médií sa vojvodkyne usmievali bok a po boku a ako zvyčajne, ani teraz sa nevyhli porovnávaniu. Meghan zvolila obľúbenú tmavú farbu známej britskej dizajnérky Victorie Beckhamovej, zatiaľ, čo Kate sa ukázala vo vínovej červenej.

Meghan na vianočnej bohoslužbe v Sandrighame v... Foto: Pravda, SITA/AP
Meghan Meghan na vianočnej bohoslužbe v Sandrighame v modeli Victorie Beckhamovej.

Vínovočervená nie je neznámou farbou ani pre Meghan – ako tmavovláske jej lichotí rovnako ako Kate – ukázala sa v nej na návšteve centra komunitného varenia v Londýne, v ktorom vznikla aj jej kuchárska kniha. Jednoduché šaty hladkého strihu v decentnej dĺžke po kolená, ktoré zdobil výrazný golierik, boli na takúto príležitosť skvelou voľbou.

Meghan a jej vínovočervená voľba. Foto: SITA/AP, Pravda
Meghan Meghan a jej vínovočervená voľba.

Do pôrodu prvého potomka vojvodkyne Meghan zostáva ešte niekoľko týždňov. Necháme sa prekvapiť, či s príchodom bábätka na svet zvolí rovnakú cestu ako vojvodkyňa Kate a pár hodín po pôrode, dokonale nastajlovaná, ukáže svojho potomka svetu.

Vojvodkyňa Kate - po pôrode svojich potomkov. Foto: Pravda, SITA/AP
Kate Vojvodkyňa Kate - po pôrode svojich potomkov.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #trendy #obliekanie #vojvodkyňa Meghan

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...