Od hlavy po päty v bielej: Nemusíte byť nevesta, toto je 6 inšpirácií!

Máte pocit, že biela farba je určená len pre nevesty. Ani náhodou! Nosiť ju môžu dámy každého veku. Trend radí, robte tak od hlavy až po päty.

08.02.2019 15:00
debata

S bielou farbou sa v šatníku dá pracovať naozaj pri každom kúsku garderóby. Kým väčšina žien si trúfne na bielu blúzku či top, prípadne sveter, zúročeným rizikom sa môže stať stávka na nohavice, šaty či napríklad žiarivý snehobiely kabát.

Aj hollywoodske celebrity neraz ukazujú, že obľúbenosť bielej sa preniesla do módy nohavicových kostýmov, či luxusných spoločenských kostýmov, ktoré evokujú akúsi verziu dress-code „white-tie“.

Saká môžu byť zdobené kontrastnými čiernymi chlopňami, pri nohaviciach to zase platí na lampasoch. Okrem čiernej sa využíva aj metalická látky či napríklad vzor zvierací či neónový. Biela však zostáva dominantnou.

Nesmierne ženské sú šaty v bielej farbe. S blížiacou sa jarou to môže byť napríklad puzdrová čipkovaná kreácia alebo šaty s nariasenou sukňou v duchu 50-tych rokov minulého storočia. Nemusíte sa báť ani tunikových modelov, prípadne pyžamovej estetiky v snehobielej farbe. Toto sú naše inšpirácie.

Priyanka Chopra

Herečka Priyanka Chopra na archívnom zábere z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Priyanka Chopra na archívnom zábere z akcie TIME 100 Gala. Herečka Priyanka Chopra na archívnom zábere z akcie TIME 100 Gala.

Rene Russo

Americká herečka Rene Russo pózuje pred... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Rene Russo - svetríkové inšpirácie Americká herečka Rene Russo pózuje pred premiérou amerického hororového filmu Velvet Buzzsaw v rámci filmového festivalu Sundance. Biely rolákový svetrík z jemnejšieho úpletu s prímesou kašmíru spojila s krémovými menčestrovými nohavicami. Skvelá zimná kombinácia.

Bella Hadid

Modelka Gigi Hadid v čipkovaných minišatách na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka Gigi Hadid v čipkovaných minišatách na archívnom zábere. Modelka Gigi Hadid v čipkovaných minišatách na archívnom zábere.

Toni Garrn

Modelka Toni Garrn na archívnom zábere z... Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Modelka Toni Garrn na archívnom zábere z premiéry Under The Gun. Modelka Toni Garrn na archívnom zábere z premiéry Under The Gun.

Nicole Kidman

Herečka Nicole Kidman v bielych šatách... Foto: Reuters, KIM KYUNG-HOON
Herečka Nicole Kidman v bielych šatách Christian Dior a jej manžel Keith Urban. Herečka Nicole Kidman v bielych šatách Christian Dior a jej manžel Keith Urban.

Eva Herzigová

Česká modelka Eva Herzigová na archívnom zábere... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Česká modelka Eva Herzigová na archívnom zábere z prehliadky Marc Cain. Česká modelka Eva Herzigová na archívnom zábere z prehliadky Marc Cain.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Biela #inšpirácia #herečka Hollywood

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...