Zverina podľa Horváthovej či Vavrinčíkovej! Tu je 9 inšpirácií na šaty

Pred pár dňami sme už v našej módnej sekcii informovali o tom, že zvieracie potlače budú veľkým hitom novej sezóny. Nedávno to potvrdili aj dve domáce tváre z televíznej obrazovky.

04.02.2019 07:00
debata
Zvieracie vzory oslovili obe markízacke... Foto: TV Markíza
Lenku Vavrinčíkovú (vľavo) aj Kvetu Horváthovú. Zvieracie vzory oslovili obe markízacke moderátorky - Lenku Vavrinčíkovú (vľavo) aj Kvetu Horváthovú.

Na párty televízie Markíza k novej šou The Voice Česko Slovensko sa v šatách s animálnou potlačou objavila moderátorka Kveta Horváthová aj jej kolegyňa zo spravodajstva Lenka Vavrinčíková. Obe volili podobný trend, každá trochu iné vyhotovenie.

Kým blondínka stavila na zvodnejšiu podobu a sexy vzhľad v kombinácii s výrazným opaskom a tmavými lodičkami, jej kolegyňa bola športovejšia a uvoľnenejšia. Aj na tom vidieť, že zvieracie vzory nemajú len jednu podobu či charakter a dokážete ich naozaj kombinovať na rôzne spôsoby.

V prípade šiat je to azda najjednoduchšie. A ponuka v nových kolekciách je pomerne bohaté. My sme pre vás našli 9 modelov, s ktorými to môžete skúsiť. Alebo sa prípadne len inšpirovať. Nech sa páči, pozrite si v ich galérii.

Šaty so zvieracím vzorom Twinset, info o cene v...
Šaty so zvieracím vzorom F&F, info o cene v...
+7Šaty so zvieracím vzorom Zara, predávajú sa za...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #trend #Kveta Horváthová #Lenka Vavrinčíková #zvierací vzor

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....