3 hollywoodske inšpirácie na vkusné svetre! A 9 ďalších v zľavách...

Sveter je bežnou súčasťou zimnej výbavy oboch pohlaví. Dámy často maturujú, aký si vybrať, aby to vyzeralo vkusne či elegantne.

31.01.2019 09:31
debata
Herečka Natalia Dyer sa na Sundance objavila vo...
Herečka Lily Collins je tiež fanúšičkou...
+9Americká herečka Rene Russo pózuje pred...

Pravdou je, že pokiaľ volíte masívnejší sveter, zvyčajne sa charakter garderóby uberá ležérnejším a športovejším smerom. To však rozhodne nemusí byť na prekážku.

My sme sa pozreli na filmový festival Sundance, ktorý je miestom, kde sa hollywoodske hviezdy prezliekajú z veľkolepých rób do omnoho „normálnejších“ kúskov.

Trojica herečiek, ktoré prišli tento rok predstaviť svoje nové projekty do amerického Utahu, sa prezentovala vo svetroch vkusných, elegantných, na oko komfortných a najmä dobre kombinovateľných.

Nech sa páči, toto sú ony. Vyššie v galérii nájdete aj inšpiráciu na kúsky, ktoré sú momentálne v zľavách.

Rene Russo

Americká herečka Rene Russo pózuje pred... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Rene Russo - svetríkové inšpirácie Americká herečka Rene Russo pózuje pred premiérou amerického hororového filmu Velvet Buzzsaw v rámci filmového festivalu Sundance. Biely rolákový svetrík z jemnejšieho úpletu s prímesou kašmíru spojila s krémovými menčestrovými nohavicami. Skvelá zimná kombinácia.

Lily Collins

Herečka Lily Collins je tiež fanúšičkou... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Lily Collins - svetríkové inšpirácie Herečka Lily Collins je tiež fanúšičkou rolákových svetrov. V tomto prípade volila predĺžený model z hrubšej pleteniny v populárnej karamelovej farbe. Podobné tóny sa dobre kombinujú s čiernym základom.

Natalie Dyer

Herečka Natalia Dyer sa na Sundance objavila vo... Foto: SITA/AP, Jack Dempsey
Natalia Dyer - svetríkové inšpirácie Herečka Natalia Dyer sa na Sundance objavila vo svetríku na zapínanie s klasickým štrikovaným vzorom a detailom farebných prúžkov na spodnom leme. Kombinácia bielej, modrej a červenej môže pôsobiť prvoplánovo, ale v tomto prípade funguje výborne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #móda #Lily Collins #sveter #Sundance #Rene Russo

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...