Toto je vzor novej módnej sezóny! 7 dôkazov, že v šatníku musíte mať zverinu

Asi niet módnej sezóny, v ktorej by sa neobjavil. Hoci zvierací vzor má veľa prívržencov, ale aj odporcov - jeho móda sila je nepopierateľná. A v nasledujúcich mesiacoch naberie na intenzite.

24.01.2019 07:00
debata (1)

Ak vybrať jeden výrazný motív, ktorý sa niesol prehliadkami dizajnérskych kolekcií na jar a leto 2019, boli to práve zvieracie potlače, ktoré pripútali zrak.

Obľúbený leopard sa striedal s haďou kožou. Niektoré vzory boli potlačené priamo na bavlne, iné na zmesových materiáloch, prípadne išlo o umelú kožu s efektom skutočnej. Nechýbali však ani úplety, prípadne výšivky v podobe vzoru zvieracej kože, ktoré dopĺňali širokú paletu.

Azda najzásadnejšie, čo ukázali dizajnéri so zvieracími motívmi v aktuálnej móde, je ich dominancia a vzájomné kombinovanie. Prípadne tzv. head-to-toe vzhľad (čo značí od hlavy až po päty) – áno, rozumiete správne, s niečím takým prišiel napríklad dizajnér Elie Saab alebo značka Gucci.

Ako (a či vôbec) budete nosiť animálne potlače, je len na vás. Ale ak sa pre ne rozhodnete, inšpirácia sa určite zíde. Nech sa páči, tu je!

Elie Saab

Modelka od hlavy po päty oblečená do... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelka od hlavy po päty oblečená do zvieracieho vzoru na prehliadke Elie Saab Jar/Leto 2019 v Paríži. Modelka od hlavy po päty oblečená do zvieracieho vzoru na prehliadke Elie Saab Jar/Leto 2019 v Paríži.

Burberry

Zvieracie motívy priniesol v novej kolekcie aj... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Zvieracie motívy priniesol v novej kolekcie aj módny dom Burberry - kolekcia Jar/Leto 2019 v Londýne. Zvieracie motívy priniesol v novej kolekcie aj módny dom Burberry - kolekcia Jar/Leto 2019 v Londýne.

Off-White

Modelka Karlie Kloss v nohaviciach so zvieracím... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelka Karlie Kloss v nohaviciach so zvieracím motívom z dielne značky Off White - kolekcia Jar/leto 2019. Modelka Karlie Kloss v nohaviciach so zvieracím motívom z dielne značky Off White - kolekcia Jar/leto 2019.

Elie Saab

Modelka od hlavy po päty oblečená do... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Modelka od hlavy po päty oblečená do zvieracieho vzoru na prehliadke Elie Saab Jar/Leto 2019 v Paríži. Modelka od hlavy po päty oblečená do zvieracieho vzoru na prehliadke Elie Saab Jar/Leto 2019 v Paríži.

Versace

Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Antonio Calanni
Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke značky Versace Jar/Leto 2019 v Miláne. V sukni s výrazným motívom zvieracej kože. Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke značky Versace Jar/Leto 2019 v Miláne. V sukni s výrazným motívom zvieracej kože.

Adidas by Hailey Baldwin

Modelka na prehliadke kolekcie Hailey... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Modelka na prehliadke kolekcie Hailey Baldwinovej pre značku Adidas v Londýne. Modelka na prehliadke kolekcie Hailey Baldwinovej pre značku Adidas v Londýne.

Saint Laurent by Anthony Vacarello

Zvieracie motívy na plážovej letnej kolekcii... Foto: SITA/AP, Christophe Ena
Zvieracie motívy na plážovej letnej kolekcii Saint Laurent by Anthony Vacarello - kolekcia Jar/Leto 2019 v Paríži. Zvieracie motívy na plážovej letnej kolekcii Saint Laurent by Anthony Vacarello - kolekcia Jar/Leto 2019 v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Versace #vzor #Elie Saab #Burberry #motív #zvieracie potlače #jar/leto 2019

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...