Julia Roberts miluje nohavice. Skúste aj vy trend z červeného koberca!

Hovorí sa, že do tej istej rieky nevstúpi človek dvakrát, hollywoodska hviezda Julia Roberts to spravila presne po týždni.

16.01.2019 07:00
debata
Herečka Julia Roberts v kreácii Louis Vuitton. Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Herečka Julia Roberts v kreácii Louis Vuitton. Herečka Julia Roberts v kreácii Louis Vuitton.

Máme však na mysli jej stylingovú voľbu – držiteľka Oscara totiž zaujala módnych nadšencov svojim módnym výberom na ceremoniáli Zlatých glóbusov aj o týždeň neskôr na vyhlásení cien Critic's Choice Awards.

Najprv to bol model od Stelly McCartney, s ktorým herečka stavila na kombináciu nohavíc a honosnejšie riešeného vrchu – topu, ktorý prechádzal do sukne až po zem, či lepšie povedané naznačenej vlečky. Nohavice zostali priznané, telová farba plisovaného tylu ich obkresľovala priam ako divadelná opona. Výsledný dojem bol však skutočne štýlový.

Herečka Julia Roberts počas príchodu na 76.... Foto: TASR/AP, Jordan Strauss
Herečka Julia Roberts počas príchodu na 76. udeľovanie filmových a televíznych prestížnych cien Zlatý glóbus. Herečka Julia Roberts počas príchodu na 76. udeľovanie filmových a televíznych prestížnych cien Zlatý glóbus.

O sedem dní neskôr siahla slávna diva po modeli z dielne Louis Vuitton. Tentoraz nohavice doplnilo sako so skrytým zapínaním a zadným dielom dlhým až po zem, ktorý tak vlastne opäť prechádzal do naznačenej sukne. Dekoratívnym prvkom sa potom stala vyšívaná látka vnútornej časti – akoby podšívky tejto netradičnej vlečky.

Roberts sa nikdy netajila tým, že jej viac ako na kráse či supertrendovosti záleží na vlastnom komforte a tiež vlastných víziách toho, čo sa jej zdá pekné. Nohavice nosila s obľubou už pred rokmi a posledné dva razy ukázala, že aj tento kúsok garderóby sa dá zapojiť do spoločenského odievania.

Ale nielen to – zároveň sa jej podarilo ukázať aj trend, ktorým by sa mohli ženy inšpirovať – či už ide o spoločenské udalosti, alebo menej pompézne príležitosti.

RoK 2019: Nominovaná herečka Rosamund Pike...
Herečka Anne Hathaway stavila na značku Elie Saab.
+77Herečka Camila Belle v róbe na mieru od Jason Wu.
Herečka Gemma Chan prišla v kreácii od Jasona Wu.
Modelka a moderátorka Chrissy Teigen.
+34Speváčka a herečka Lady Gaga v kreácii Calvin...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #ocenenie #Julia Roberts #nohavice #kombinácia

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....