Dobré tipy pri líčení! A vy budete žiariť ešte viac

Krásna matná farba na perách ale tie sú priveľmi vysušené? A čo zapálené miesta na pokožke - čo s nimi?

15.01.2019 17:00
líčenie očí, líčenie, očné tiene Foto:
Buďte ešte krajšia!
debata

Pokožku maskujte vo viacerých farbách: Zeleným korektorom zamaskujete zapálené miesta, ktoré na tvári „kričia“ na červeno – nielenže ich pred svetom ukryjete, ale ich aj liečite. Na tmavé kruhy pod očami použite o čosi svetlejší korektor než napríklad na lícach. Svetlejším korektorom navyše môžete vhodne pomôcť zvýrazniť kontúry vašej tváre.

Mejkap nanášajte prstami: Váš mejkap môžete jemne zmiešať s vaším hydratačným krémom. Čo sa stane? Bude menej hutnejší a na tvár sa bude nanášať ľahšie – najmä v prípade problematickej pleti, kedy hutný mejkap pôsobí po nanesení ako maska. Pri nanášané prstami lepšie odhadnete mieru, koľko mejkapu na pokožku vlastne potrebujete.

Krásne farby na viečkach: Doma v kúpeľni vyzerá všetko dokonale – ale o pár hodín sú očné tiene stratené v záhyboch na horných viečkach. Ľahká pomoc – pred nanesením tieňa viečko prekryte špeciálnou podkladovou bázou, vďaka ktorej sa očný tieň počas dňa „nevyparí“ z viečka, ale zostane tam, kde má.

Zvodné pery – ale nie suché: Možno to poznáte aj vy – kúpili ste si rúž s dlhotrvajúcim efektom, ktorý síce drží na perách hodiny a hodiny, pocit vysušených pier je však nepríjemný. Pomôžte si tak, že skôr, ako na pery nanesiete rúž, ich ošetrite balzamom, počkajte a následne na ne naneste v jemnučkej vrstve mejkap – dlhotrvajúci rúž až na záver.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #triky #líčenie #mejkap

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...