Líčenie či účes ako diva! 10 žien z Plesu v opere, ktorých vizáž očarí

V sekcii Žena na webe Pravdy pravidelne zverejňujeme inšpirácie zo sveta krásy a módy po veľkých spoločenských udalostiach. Ples v opere sme obísť nemohli.

14.01.2019 13:00
debata
Modelka Linda Nývltová v šatách od Michaela...
Podnikateľka Lucia Hablovičová v kreácii od...
+79Moderátorka Zlatica Puškárová v šatách od Jany...

Ženu nerobia krásnou len šaty, ale aj úprava, ktorú k nim zvolí. Hoci na 19. ročníku sa objavili desiatky očarujúcich dám, o všetkých sa písať nedá.

Vybrali sme teda nasledujúcich deväť – ženy rozličného veku, výzoru, s inou farbou vlasov či povolaním, ktoré ich tak trošku predurčuje k vizáži samotnej. A tieto dámy rozhodne stoja za pozretie. Inšpirujú aj vás?

Herečka a moderátorka Lucia Hurajová

Nádhernú úpravu na večer pripravili odborníci...
líčenie z Plesu v opere - Lucia Hurajová Nádhernú úpravu na večer pripravili odborníci herečke Lucii Hurajovej. Vyzerala akoby ani nebola nalíčená, ale skúsený odborník vie, že tento "nahý" look je často výsledkom hodín pred zrkadlom. Základom je v tomto prípade dokonalá a rozžiarená pleť, kontúry tváre sú zvýraznené tiež, pohľad zvýrazňujú trsy umelých mihalníc na vonkajšej časti. Pery opticky zväčšuje lesk, ich farba však pôsobí veľmi civilne a pôvabne.

Modelka Linda Nývltová

Modelka Linda Nývltová má podobne ako ďalšie... Foto: Ples v opere
líčenie z Plesu v opere - Linda Nývltová Modelka Linda Nývltová má podobne ako ďalšie dámy zvýraznené oči a pery ponechané v prirodzenej telovej ružovej. Na očiach jej pripravila vizážistka jemnú verziu dymového líčenia, pohľad zvýrazňujú mihalnice. Vlny vo vlasoch na stranu sú definované, akoby trochu neposedné, čo celkový dojem prevzdušňuje. Odhalené ucho zdobí výrazný a krásny šperk.

Podnikateľka Lucia Hablovičová

Vizáž Lucie Hablovičovej je každý rok priam... Foto: Ples v opere
líčenie z Plesu v opere - Lucia Hablovičová Vizáž Lucie Hablovičovej je každý rok priam ukážková a výnimkou nebol ani tá v roku 2019. Podnikateľka si nechala zvýrazniť očné viečka, nešla však do ťažkých nánosov farby, pôsobí to veľmi prirodzene a žensky, pery sa blížia k prirodzenému telovému tónu. Pleť rozjasňujú veľmi jemne kolorované líčka. Hollywoodske vlny havraních vlasov sú výbornou voľbou.

Štylistka Zuzana Kanisová

Štylistka Zuzana Kanisová sa líči sama, ale je... Foto: Ples v opere
líčenie z Plesu v opere - Zuzana Kanisová Štylistka Zuzana Kanisová sa líči sama, ale je zjavné, že svoju tvár dobre pozná a vie, čo jej svedčí. Nesiaha po výrazných farbách, celkový dojem je veľmi prirodzený. Pery má jemne zvýraznené a na očiach je kombinácia bronzových a hnedých tónov. Efektný je aj účes, ktorý dopĺňajú luxusné náušnice.

Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová

Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová... Foto: Ples v opere
líčenie z Plesu v opere - Andrea Cocherová Riaditeľka Plesu v opere Andrea Cocherová zvyčajne nechá zvárazniť vizážistke Kataríne Kmecovej svoje oči. A neurobila inak ani tentoraz. Jemné orámovanie oka však funguje príťažlivo a pohľad je pekne otvorený, dobrá je aj voľba matných pier. Elegantný výčes krásne doplnili visiace náušnice.

Modelka Alexandra Gachulincová

Kto iný by mal experimentovať, ak nie modelka.... Foto: Ples v opere
líčenie z Plesu v opere - Alexandra Gachulincová Kto iný by mal experimentovať, ak nie modelka. Saša Gachulincová si nechala oči nalíčiť výraznou modrou farbou, ktorá korešpondovala s odtieňom na jej šatách. Výrazný grafický tzv. "bold-look" fungoval u nej bezchybne, akoby mokrá úprava uhladených vlasov dodávala celkovému dojmu ešte expresívnejší nádych.

Reportérka Veronika Ostrihoňová

Reportérka a moderátorka Veronika Cifrová... Foto: Ples v opere
líčenie na plesy - Veronika Ostrihoňová Reportérka a moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová mala krásny spoločenský mejkap. Dominantou sú oči, na ktorých sú použité tmavšie tóny smerom do vonkajšej strany, vnútro je rozjasnené a otvorené svetlejšími tónmi. Skutočné mihalnice zahusťujú trsy umelých, sú dokonalo vytočené a dodávajú očiam uhrančivosť. Pery si nechala blondínka nalíčiť ružovkastou farbou s jemným leskom.

Bankárka Elena Kohútiková

Bankárka Elena Kohútiková ukázala, ako sa môžu... Foto: Ples v opere
líčenie z Plesu v opere - Elena Kohútiková Bankárka Elena Kohútiková ukázala, ako sa môžu líčiť aj staršie dámy a vyzerať očarujúco. Jej plesová voľba bola ukážková. Oči sú zdôraznené tak akurát, pohľad otvára zlatistý tieň vo vnútornej strane viečok, perám dodáva zase výraz rúž v matnej červenej variácii. Mohla si však odpustiť lesk vo vlasoch.

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková

Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková... Foto: Ples v opere
líčenie z Plesu v opere - Karolína Chomisteková Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková má veľmi romantickú a dievčenskú vizáž. Viečka zdobí metalický ružovkastý tón, pohľad definuje očná linka. Na perách sa nachádza rúž vo výraznejšej verzii žuvačkovej farby a výsledný dojem je výborný.

Programová riaditeľka TV Markíza Silvia Majeská

Silvia Majeská z televízie Markíza stavila na... Foto: Ples v opere
líčenie z Plesu v opere - Silvia Majeská Silvia Majeská z televízie Markíza stavila na výraznejšie oči. Majú veľmi pekný tvar, zvýraznili ich trsy umelých mihalníc, pohľad opticky otvoril svetlý tieň vo vnútorných kútikoch. Pery sú prirodzene, len s jemným leskom a skvelou voľbou bol účes z elegantných na jednu stranu orientovaných vĺn.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #líčenie #vzhľad #Karolína Chomisteková #Ples v opere #inšpirácia #Linda Nývltová #Lucia Hablovičová #Andrea Cocherová #Alexandra Gachulincová

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...