Vyberte si toho najsexi z Glóbusov: 9 hollywoodskych fešákov v gala!

Slávnostné vyhlásenie cien Zlatý glóbus sa zvyčajne zameriava na krásne oblečené dámy. Ale prečo nechávať pánov bokom?

07.01.2019 15:00
debata
zväčšiť Zľava: Herec Bradley Cooper s partnerkou Irinou... Foto: Reuters, SITA/AP
Zľava: Herec Bradley Cooper s partnerkou Irinou Shaykovou, herec Richard Madden a herec Idris Elba, držiteľ titulu Najsexi muž planéty roka 2018 podľa magazínu People, s partnerkou Sabrinou. Zľava: Herec Bradley Cooper s partnerkou Irinou Shaykovou, herec Richard Madden a herec Idris Elba, držiteľ titulu Najsexi muž planéty roka 2018 podľa magazínu People, s partnerkou Sabrinou.

Na 76. ročníku filmových a televíznych ocenení sa objavilo hneď niekoľko veľkých fešákov filmovej brandže a na svoje si prišli ich fanúšičky, ale aj nadšenci slávnostného gala a mužov vyparádených v štýlových oblekoch či smokingoch.

Medzi hosťami nemohol chýbať britský herec Idris Elba, nominovaný za výkon v seriáli Luther. Držiteľ titulu Najsexi muž planéty podľa magazínu People svoje fanúšičky (a fanúšikov) určite nesklamal. Nezameniteľný rozžiarený úsmev, elegantný oblek Ozwald Botang a tiež legenda o tom, že z neho bude nový James Bond. Čo viac si mohol pre záujem verejnosti želať?

Spevák a herec Ricky Martin prišiel ako člen... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Ricky Martin Spevák a herec Ricky Martin prišiel ako člen osadenstva filmu o Giannim Versace.

Na červenom koberci nechýbal ani herec a režisér Bradley Cooper. Tentoraz bez svojho typického strniska. Hoci nahladko oholená tvár mu predsa len trochu príťažlivej mužnosti ubrala, v bielom obleku z dielne Gucci sa aj tak radil medzi najsexi pánov večera.

Do tohto zoznamu nepochybne patrí aj spevák a herec Ricky Martin. Hoci mu ťahá na 47 rokov, stále dokáže prekvapiť svojím mladistvým vzhľadom a dokonalým lookom džentlmena. Menší zádrh, a síce, že je homosexuál, tiež nie ja na prekážku. Veď pri idoloch je to predsa celkom jedno.

Do zostavy 9 najsexi pánov večera sme vybrali aj ďalších, medzi nimi napríklad Chrisa Pina, Ryana Seacresta či víťazov televíznych kategórií Darrena Crissa a Richarda Maddena. Pozrite si ich v galérii a zahlasujte o toho najpríťažlivejšieho v našej ankete.

Herec Chris Pine prišiel na vyhlásenie Zlatých...
Herec Richard Madden, ktorý získal na Zlatých...
+6Herec Luke Evans nechýbal na vyhlásení cien...
debata chyba
Viac na túto tému: #herec #hviezda #muž #anketa #móda #sexepíl #Zlatý glóbus

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...