Svadobná horúčka stále trvá! Vyberte najkrajší look indickej nevesty Chopry

Vziať si za manželku krásku s náklonnosťou k indickým tradíciám nesie isté úskalia. Napríklad aj obrady a rituály na pokračovanie.

21.12.2018 07:00
debata

Herec a spevák Nick Jonas, ktorý sa zosobášil s americko-indickou herečkou Priyankou Chopra, už o tom isto vie svoje. Za posledné týždne totiž absolvoval niekoľko tradičných obradov a ich sobáš vlastne trvá ešte stále.

Aj pred pár dňami sa objavili ďalšie zábery a fotografie z nového obradu, ktorý je stále súčasťou veľkolepej svadobnej slávy partnerov. Tá odštartovala už začiatkom mesiaca a odvtedy mladomanželia absolvovali niekoľko osláv, stretnutí s rodinou, hosťami, návrat do USA či opätovný odlet do Indie, kde sa konala druhá séria osláv.

My sme sa pozreli späť do histórie a vybrali niekoľko „svadobných“ lookov. Hoci sú odlišné od tých tradičných európskych a amerických, niet pochýb o tom, že 36-ročná Chopra je krásna nevesta. Vy môžete vybrať, ako sa vám páči najviac.

Prvý rituál – Look číslo 1 (28.11.2018)

Herečka Priyanka Chopra a jej snúbenec Nick... Foto: Profimedia
Priyanka Chopra a jej snúbenec Nick Jonas Herečka Priyanka Chopra a jej snúbenec Nick Jonas počas jedného z povinných svadobných rituálov. Tradičný ceremoniál Puja sa konal v Bombaji.

Druhý rituál – look číslo 2 (1.12.2018)

Americký spevák a herec Nick Jonas a indická... Foto: SITA/AP
Nick Jonas Americký spevák a herec Nick Jonas a indická herečka a speváčka Priyanka Chopra sa zosobášili. Dvojica si povedala svoje áno v sobotu v indickom Džódhpure.

Tretí rituál – look číslo 3 (3.12.2018)

Herečka Priyanka Chopra a jej manžel Nick Jonas... Foto: Reuters, STRINGER
Herečka Priyanka Chopra a jej manžel Nick Jonas po prvom manželskom obrade na zábere z 3. decembra. Herečka Priyanka Chopra a jej manžel Nick Jonas po prvom manželskom obrade na zábere z 3. decembra.

Štvrtý rituál – look číslo 4 (4.12.2018)

Bollywoodská herečka Priyanka Chopra a hudobník... Foto: TASR/AP, Altaf Qadri
Priyanka Chopra a hudobník Nick Jonas Bollywoodská herečka Priyanka Chopra a hudobník Nick Jonas pózujú fotografom počas svadobnej recepcie 4. decembra 2018 v indickom Naí Dillí.

Piaty rituál – look číslo 5 (19.12.2018)

Priyanka Chopra a hudobník Nick Jonas počas ich... Foto: SITA/AP, Rajanish Kakade
Priyanka Chopra a hudobník Nick Jonas počas ich druhej svadobnej recepcie v Bombaji 19. decembra 2018. Priyanka Chopra a hudobník Nick Jonas počas ich druhej svadobnej recepcie v Bombaji 19. decembra 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #svadba #vzťah #Nick Jonas #vzhľad #rituál #obrad #Priyanka Chopra

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....