VIDEO: Exkluzívne! Prvá 'skúška' šiat moderátorky Plesu v opere Hurajovej

Začiatkom budúceho roka sa už 19-krát uskutoční Ples v opere. Prípravy naň trvajú už mesiace, niekoľko týždňov už vznikajú aj šaty pre moderátorku večera Luciu Hurajovú.

19.12.2018 07:00
debata
Herečka Lucia Hurajová pri časti šiat, ktoré... Foto: Pravda.sk, Zdeno Gáfrik
Herečka Lucia Hurajová pri časti šiat, ktoré pre ňu pripravuje na Ples v opere dizajnér Marcel Holubec. Herečka Lucia Hurajová pri časti šiat, ktoré pre ňu pripravuje na Ples v opere dizajnér Marcel Holubec.

TV Pravda mala možnosť zúčastniť sa na prvej „verejnej skúške“ (či skôr prezentácii) večernej róby, pod ktorou bude podpísaný dizajnér Marcel Holubec. Vybrala si ho sama Hurajová, ktorá je známa predovšetkým ako herečka, no má za sebou aj niekoľko moderátorských skúseností.

„Marcela považujem za jedného z popredných slovenských dizajnérov a okrem toho, že je to môj osobný priateľ, sme sa v spolupráci hneď našli,“ uviedla pred kamerou Hurajová. „Vychádzali sme z prvotnej témy, ktorá je rapsódia šťastia,“ doplnila.

VIDEO TU:

Video

„Ja som si to preložil do svojho slovníka – keď som šťastný, tak som zamilovaný. Alebo som šťastný len tak. Lietam, vznášam sa na nejakom obláčiku. A tak sú šaty inšpirované ružovým obláčikom,“ doplnil ju módny návrhár Marcel Holubec.

Na jeho konte sú už kreácie pre moderátorky minulých ročníkov. Najprv obliekal Zdenu Studenkovú, o pár rokov neskôr Veru Wisterovú. Každú róbu však netvorí len podľa témy, ale aj konkrétnej nositeľky. Pri Hurajovej ho teší, že mu nedáva žiadne mantinely, ale naopak veľkú voľnosť.

Slovenská herečka a trojnásobná mama sa už v sobotu 12. januára 2019 postaví pred bezmála 600 hostí dobročinného Plesu v historickej budove SND. Bude vraj rada, keď sa večer vydarí pre všetkých – pozvaných, ale aj účinkujúcich. „Ale najmä, keď naplníme tú najdôležitejšiu myšlienku, že opäť raz budeme reprezentovať benefičnú stránku plesu a vyzbierajú sa peniaze, ktoré potom pôjdu na dobré účely,“ dodala ešte. Viac si pozrite v exkluzívnom videu vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Ples v opere #Marcel Holubec #moderátorka #skúška #Lucia Hurajová

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....