6 centimetrové pravidlo: Určí ideálnu dĺžku vlasov

Chcete krátky bob alebo ostať pri dlhých vlasoch? Poradíme vám, ako určíte ideálnu dĺžku vlasov pre vašu formu hlavy.

19.12.2018 13:00
krátky strih, krátky účes Foto:
Krátke vlasy: Nehodia sa každej žene.
debata

Žiť s dôsledkami

Aj dlhovlasé ženy občas pocítia túžbu mať aspoň raz v živote krátke vlasy, strih, ktorým môžu trochu „rebelovať“. Samozrejme, kto sa odváži na tento „vážny krok“, musí žiť s dôsledkami. Napríklad, že taký bob nie vždy pristane. Alebo si ho ho nikdy nebudete vedieť upraviť tak, ako to spravila kaderníčka. Toto je perfektná metóda na určenie ideálnej dĺžky vlasov:

6-centimetrové pravidlo

Šesť centimetrové pravidlo totiž určuje, kto má tvár skôr pre krátke vlasy a komu sa naopak hodia viac dlhé. Na to, aby ste to zistili, potrebuje len pravítko! Odmerajte vzdialenosť medzi uchom a bradou. (Merajte pod uchom). Ak je to menej ako šesť centimetrov, pokojne zvoľte krátky strih. Ak je však táto vzdialenosť podstatne dlhšia, asi by ste nemali riskovať a radšej ostať pri dlhých vlasoch.

Kto je autorom nápadu?

Kaderník hviezd John Frieda. Často toto pravidlo využíva pri svojich klientoch, naozaj sa naň spolieha a ešte ho nesklamalo. Samozrejme, že táto veselá metóda nie je bežná a vaša kaderníčka nebude nad vami stáť s pravítkom v ruke. Môžete si ju však vyskúšať doma – výsledok môže byť odpoveďou na vašu veľkú dilemu. Krátke či dlhé?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #brada #Kaderník #bob #dĺžka vlasov

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...