Spomienka na svadbu? Princezná Mary si obliekla šaty pre nevestu

Na udeľovanie cien prišla dánska princezná Mary v bielom, ide o model pre nevestu. Chcela si zaspomínať na svoju svadbu z roku 2004?

28.11.2018 09:00
debata

Dánska princezná Mary je síce menej sledovanou členkou kráľovskej rodiny než jej britské „kolegyne“, ale záujmu fotografov sa občas nevyhne ani ona. Pred pár dňami sa spolu s manželom, princom Frederikom, zúčastnili na udeľovaní dánskych ocenení s názvom „The Crown Prince Couple’s Awards“, ktoré manželský pár každoročne udeľuje za osobité činy na poli kultúry či sociálnej práce.

Korunný princ  Frederik a jeho manželka,... Foto: Profimedia
princezná Mary Korunný princ Frederik a jeho manželka, princezná Mary, na udeľovaní ocenení "The Crown Prince Couples Awards 2018

Na tohtoročné rozdávanie cien si princezná Mary (46), obliekla biele šaty značky Maria Fekih. Ide o svadobnú módu a model šiat Eshter je určený pre nevesty na večernú párty. Čiže ide o šaty, do ktorých sa nevesta prezlečie po svadobnom obrade. Ich cena nie je vôbec nízka – dajú sa kúpiť za 2 790 eur.

Predsa len si princezná Mary dovolila menšiu zmenu – na rozdiel od šiat, ktoré ponúka značka na svojej stránke, si ich princezná a 4-násobná matka previazala opaskom, ktorý jej ešte o čosi nápadnejšie zvýraznil driek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadobné šaty #dánska princezná Mary

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...