Aj princ Louis už udáva trendy! Jeho slávnostný outfit sa stal hitom

7-mesačný drobec na mamičky zapôsobil. Svoje ratolesti chcú mať oblečené v rovnakých veciach.

22.11.2018 09:00
debata

Nedávno zverejnená fotografia britskej kráľovekej rodiny, na ktorej sa už do objektívu usmieva aj jej najmladší člen, princ Louis, medzi fanúšikmi zarezonovala. Aj medzi mamičkami, ktoré sledujú trendy, ktoré udávajú potomkovia kráľovského páru. Tento raz na seba pozornosť strhol 7-mesačný drobec.

Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa... Foto: SITA/AP
BRITAIN-ROYALS/CHARLES Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa Clarence House zverejnil fotografiu kráľovskej rodiny. Zľava hore: Vojvodkyňa Kate s princom Louisom, princ William, princ Harry a vojvodkyňa Meghan, dole zľava: princ Charles s princom Georgeom, vedľa neho sedí vojvodkyňa Camilla a princezná Charlotte.

Outfit španielskej značky La Coqueta, v ktorom malý Louis pózoval v náručí vojvodkyne Kate, je beznádejne vypredaný. Zakladateľka značky, Celia Munoz, úspech opísala slovami: „Je neuveriteľné, aký dopad to malo na našu malú značku,“ opísala pre magazín People. Vecičky, ktoré mal na sebe princ Louis, boli o pár hodín vypradané. Slávnostný set sa dal kúpiť za 94 dolárov. Značka šije svoje oblečenie v Španielsku, ide o rodinnú firmu. Dizajnérka síce pôsobí už roky v Londýne, ale narodila sa v Španielsku.

Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa... Foto: SITA/AP
prinv Charles Pri príležitosti 7o. narodením princa Charlesa Clarence House zverejnil fotografiu kráľovskej rodiny. Zľava hore: Vojvodkyňa Kate s princom Louisom, princ William, princ Harry a vojvodkyňa Meghan, dole zľava: princ Charles s princom Georgeom, vedľa neho sedí vojvodkyňa Camilla a princezná Charlotte.

Podobný efekt už spôsobilo zopár outfitov vojvodkyne Kate či vojvodkyne Meghan. Ako sa vyjadrila dizajnérka spomínanej značky, po Európe je druhým najväčším odberateľom oblečenia tejto značky Amerika. „Ale máme objednávky z Južnej Kórey, Južnej Afriky. Práve Južná Kórea bola pre nás obrovským prekvapením,“ opísala Munoz, ktorá spoločnosť založila v roku 2013 a sama má 5 detí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ Louis

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....