Krásna Lily-Rose Depp o pleti a líčení: Toto ju naučila slávna mama!

Aká matka, taká Katka, zvykne sa hovorievať. A povedala si to zjavne aj značka Chanel, keď najprv spolupracovala s Vanessou Paradis a potom oslovila jej dcéru Lily-Rose Deppovú.

19.11.2018 15:00
debata
Modelka a herečka Lily-Rose Depp na archívnom... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Modelka a herečka Lily-Rose Depp na archívnom zábere. Modelka a herečka Lily-Rose Depp na archívnom zábere.

Mladučká kráska je tvárou jedného z kľúčových parfumových produktov, ale tiež celebritou, ktorá nechýba na žiadnej prehliadke Chanel. Pre britský Vogue prezradila, aká bola jej cesta do sveta krásy a módy a čo ju naučila slávna mama.

„Moja mama je vždy veľmi prirodzená, takže aj mňa nasmerovala touto cestou,“ prezradila herečka a modelka. „Vždy mi hovorila o tom, že je dôležité umývať a čistiť si pleť, starať sa o pokožku, keď nosíte mejkap a líčite sa,“ pokračovala Lily-Rose Depp.

„Prvýkrát som sa však mohla nalíčiť, až keď som mala nejakých trinásť rokov. Pamätám si, ako mi dala malú oranžovú tašku Chanel na mejkap, so všetkými tými výrobkami vo vnútri. Mám tú taštičku doteraz a bol to môj najobľúbenejší narodeninový darček. Myslím, že aj veľmi symbolický – z dievčaťa sa odrazu stala mladá dáma,“ opísala svoje pocity 19-ročná kráska.

V rámci starostlivosti vraj dodnes nedokáže vliezť do postele neodlíčená a veľmi dbá na to, aby jej pokožka bola hydratovaná a oddýchnutá. „Milujem masku Chanel Le Lift a vždy si ju dávam ráno pred nejakou spoločenskou akciou,“ prezradila pre britský Vogue Lily Rose Depp.

Keďže stále má mladú pleť, nevyhýbajú sa jej výražky. Na tie zvykne používať korektor. Počas denného líčenia si však vystačí s farbou na líca, maskarou a občas si nanesie na pery ceruzku a zvýrazní pohľad linkou vo vnútornom kútiku oka. „Robím to tak, že si to pravdepodobne nik ani nevšimne, ale viem o tom ja sama. Niekedy stačí pre dobrý pocit, že ste niečo pre seba spravili, iba to,“ skonštatovala tvár značky Chanel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #starostlivosť #líčenie #pleť #Lily Rose Depp

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...