Škaredé tenisky? Nebojte sa toho názvu, tu je 15 variácií na obrovský hit

Siahli by ste po niečom, čo má prívlastok škaredé? Nie? Tak si to premyslite. Už niekoľko mesiacov ide o skutočný hit módy!

15.11.2018 07:00
Trendové tenisky sú retro a tak trošku "ugly".... Foto:
Trendové tenisky sú retro a tak trošku "ugly". Ale nebojte sa ich!
debata (1)

Reč je o teniskách, ktoré doslova zaplavili ulice svetových metropol a našli si cestu aj do kolekcií značiek, ktorých estetika bola doposiaľ skôr ľúbivá a vyvážená.

Ono to s tým slovkom škaredý nie je, samozrejme, až také zlé. Hoci „ugly sneakers“ sa udomácnilo dokonca aj v módnej brandži a značky sa hrdo k tomuto označeniu hlásia – produkty, ktoré sú spojením dizajnových možností, technológie a retro-prvkov, dokážu fungovať naozaj ako vysoko trendový prvok garderóby.

Čo sa vlastne skrýva pod slovkom „ugly“? Asi to bude masívna podrážka, ktorá vás podvihne o pár centimetrov, ale zároveň dodá nohám priam gargantuovský rozmer. Alebo to môže byť kombinácia materiálov a kombinovanie plastových prvkov s látkou či zdanlivo neskombinovan­teľnými dezénmi. Prípadne ide aj o retro prvky, ktoré mnohým starším generáciám pripomenú obuv a trendy ich mladosti.

Hoci ide zima a zime vraj tenisky nesvedčia, my si myslíme opak. Najmä s podnebím, ktoré tu posledné obdobie máme, sú tieto tenisky skvelou alternatívou na mestskú obuv. Takže neváhajte a skúste sa inšpirovať s nami!

zväčšiť Variácie na "ugly sneakers"... Foto: archív značiek, koláž: Zdeno Gáfrik
Variácie na "ugly sneakers" alebo ak chcete, škaredé tenisky. Variácie na "ugly sneakers" alebo ak chcete, škaredé tenisky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #šport #trend #tenisky #ugly shoes #škaredé

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...