Krásna ako Bieberova Hailey? Baldwinovej príroda nadelila bezchybnú pleť

Modelky sú často vzorom krásy a mnoho mladých dievčat nasleduje ich kroky s túžbou priblížiť sa ich kráse. Pre koľkých je vzorom Hailey Baldwin?

18.11.2018 08:00
Modelka Hailey Baldwin na archívnom zábere. Foto: ,
Modelka Hailey Baldwin na archívnom zábere.
debata (1)

Partnerka speváka Justina Biebera nepochybne má milióny fanúšikov a jej pôvab je tiež hodný inšpirácie. Aj preto sa britský Vogue „pozrel na zúbky“ Baldwinovej rituálom starostlivosti o seba samu.

Je to mladé dievča, poviete si, čo tá už len potrebuje. Ale blondínka presviedča, že starostlivosť o pleť či vlasy je dôležitá v každom veku.

Pokožka

Nikdy by nespala s mejkapom na tvári, prezradila pre Vogue topmodelka. Odlíčenie pleti je základ. Po ňom nasleduje ošetrenie. Kráska často využíva upokojujúce a hydratačné masky, niekedy dokonca s maskou aj spí, aby jej tvár pôsobila ráno hydratovane, sviežo a oddýchnuto.

Topmodelka Hailey Baldwin na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Amy Sussman
Topmodelka Hailey Baldwin na archívnom zábere. Topmodelka Hailey Baldwin na archívnom zábere.

Príroda ju obdarila priam bezchybnou pleťou a tak je celkom logické, že modelka takmer nevyužíva mejkap, ak nemusí a nevyžaduje si to jej práca. Potvrdzujú to často aj paparazzovské zábery s Bieberom. Na jej pleti vraj nájdete len trošku korektoru na nedokonalé miesta, pridáva zdravíčko na líca a púder. Na mihalnice nanáša maskaru.

Vlasy

Kým pri pokožke bola príroda štedrá a šľachetná, v prípade vlasov už Baldwin taká spokojná nie je. Má veľmi jemné a pomerne riedke vlasy. Údajne sa snaží už niekoľko rokov, aby vyrástli dlhšie, ale majú tendenciu ničiť sa a mať rozstrapkané končeky. Preto ich pravidelne skracuje a ošetruje. Jej obľúbený prírodný produkt je kokosový olej. Používa ho najmä, ak trávi deň na pláži, v slanej vode a na slnku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #vlasy #krása #starostlivosť #pleť #pokožka #Hailey Baldwin

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...