Do 100, 300 či 500 eur: Máme pre vás 10 tipov na tmavý dámsky kabát!

Vzory, farby, kvety či prúžky alebo káro? Možno, trendy popierať nebudeme. Ale niekedy je skrátka najlepšia dobrá čierna klasika. A platí to aj v prípade takého kúsku ako je kabát.

14.11.2018 07:00
debata
Kabáty do 100 eur: Dámsky kabát Next, predáva... Foto: archív značky
Kabáty do 100 eur: Dámsky kabát Next, predáva sa od sumy 89 eur. Kabáty do 100 eur: Dámsky kabát Next, predáva sa od sumy 89 eur.

Sezóna kabátov sa pomaličky začala, hoci tento rok si pre nás pripravil prekvapivo príjemné a teplé počasie. Lenže, to nebude trvať navždy. A na nízke teploty by ste mali byť pripravená.

S elegantným dámskym kabátom môžete spokojne vyraziť do ulíc – pri čiernej klasike je jasné jedno – ľahšie sa kombinuje, funguje ako nadčasový kúsok a dá sa nosiť (vzhľadom na strih či detaily) aj na viacero príležitostí.

Ženy majú posledné roky tendenciu siahať skôr po odvážnejších farebných variáciách, prípadne sa mnohé uchyľujú k prešívaným bundám či parkám. My si myslíme, že jeden čierny dámsky kabát neublíži žiadnemu šatníku. Skôr naopak. Vybrali sme pre vás desať kusov v rozličných cenových variáciách. Inšpirujte sa s nami.

Kabáty do 100 eur: Dámsky kabát Stradivarius,...
Kabáty do 100 eur: Dámsky kabát Next, predáva...
+7Kabáty do 100 eur: Dámsky kabát Zara, predáva...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cena #trend #zima #kabát #farba #čierna #klasika

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....