Influencerky? My už sme, odkazuje Tekelyová s Müllerovou

Slovíčko influencer je dnes hotový fenomén. Skloňuje sa najmä v súvislosti so sociálnymi sieťami, kde sa z bežných užívateľov stávajú vzory a idoly, sledované tisíckami ľudí.

12.11.2018 09:00
debata
Kolegyne a kamarátky - Soňa Müllerová (vľavo) a... Foto: CINEMART
Soňa Müllerová (vľavo) a Emma Tekelyová Kolegyne a kamarátky - Soňa Müllerová (vľavo) a Emma Tekelyová.

Pre moderátorky a kamarátky Soňu Müllerovú a Emmu Tekelyovú boli dlho sociálne siete záhadou – samotná Müllerová sa im dokonca dlho vyhýbala. Nedávno si však dvojica bývalých hlásateliek založila profil (@mydve), na ktorom zachytáva momentky z akcií či ich spoločnú lásku k móde.

„Vo svojom veku som prepadla Instagramu. Je to taká milá zábava, Instagram je najmä o fotkách. Nemám rada, keď sa tam veľa rozpráva. Skôr sa mi páči, keď sa tam zavesí dobrá fotka s nejakým polovtipným komentom,“ prezradila pre TV Pravda Tekelyová.

S kamarátkou Soňou sa dohodli, že skúsia mať radosť a zábavu práve z toho, čo dnes mnohých ľudí dokonca živí. A tak začali postupne pridávať zábery na svojom konte na Instagrame. Na otázku, aké sú ich ciele a či si myslia, že sa z nich stanú aj novodobé influencerky, odpovedajú v našom videu. Pozrite si ho nižšie.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Emma Tekelyová #vplyv #Soňa Müllerová #influencer

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...