Bez obmedzenia! Tekelyová, Müllerová aj TWiiNS vyrazili za divokou módou

Už niekoľko rokov pútajú pozornosť v módnom svete spojenia odevných reťazcov s luxusnými dizajnérskymi firmami. Tento rok sa do zoznamu zaradilo aj svetoznáme Moschino.

07.11.2018 14:04
debata

Talianska značka, ktorá vznikla v roku 1983 a ktorej dnes kreatívne šéfuje Američan Jeremy Scott, je ďalšou v zozname exkluzívnych mien, ktoré sa za posledné roky spojili so švédskym obchodným reťazcom H&M. Kolekcia, na ktorú sa zvyknú stáť rady a vyvoláva ošiaľ po celom svete, mala premiéru aj v Bratislave – dva dni pred svojím uvedením do predaja.

Video

Bláznivé kúsky, modely s potlačou Disney postavičiek, trblietavé podprsenky či zlatú kožené kúsky a kožuchy – to všetko si prišli pozrieť do priestorov industriálnej telocvične naplnenej farebnými balónmi aj slovenské známe tváre.

Kolekcia MOSCHINO [TV] H&M je ďalším spojením...
Kolekcia MOSCHINO [TV] H&M je ďalším spojením...
+5Kolekcia MOSCHINO [TV] H&M je ďalším spojením...

„Je to také uletené, extravagantné a to my máme rady,“ odvetili na otázku sestry z hudobného dua TWiiNS, ktoré si vraj už vyhliadli časť kolekcie do vlastného šatníka. „Najmä metalické odevy, výrazne kúsky ako bundy a plavky, všetky tie bling-bling veci, vyzerá to skvelo,“ doplnili.

„Je tam nejaký vekový limit,“ reagovala otázkou Emma Tekelyová na inštaláciu odevných kúskov. Podľa nej móda je o prekvapovaní. „Máme sa s ňou hrať a zabávať a ja nemám jedinú námietku,“ skonštatovala známa moderátorka.

Fotenie v kúskoch, ktoré sú v predaji len jediný deň – tentoraz to je štvrtok 8. novembra, už absolvovala vizážistka Lucia Sládečková. Tá sa neobáva, že by podobné modely neboli vhodné do slovenských ulíc. „Milujem divokú módu. Mám rada vkusný gýč a Jeremy Scott je vkusný gýč. Veci určite využijem aj na bežné nosenie,“ uviedla pre TV Pravda.

Pred kamerou sme spovedali aj moderátorku šoubiznisovej rubriky z Ranných novín JOJ Luciu Wirthovú či topmodelku Barboru Bruškovú, ktorá s Jeremym Scottom spolupracovala v minulosti, alebo vizážistku Luciu Sládečkovú, ktorá nafotila v kolekcii zábery v rámci propagovania kolekcie na Slovensku. Viac v našom videu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #H&M #Emma Tekelyová #uvedenie #kolekcia #Soňa Müllerová #Twiins #spojenie #Moschino #Lucia Wirthová #Barbora Brušková

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...