Tri účesy podľa vojvodkyne Meghan! Takto ju vídať najčastejšie

Príroda obdarila manželku princa Harryho hustou tmavou hrivou, ktorou sa hrdo pýši pred fotografmi. Pozrite si, aké účesy sú jej najčastejšou voľbou.

30.10.2018 08:00
debata

Okolo módnych kúskov, v ktorých je počas aktuálnej zahraničnej cesty po Austrálii vidieť manželku princa Harryho, je horúco neustále. Za pozornosť rozhodne stoja aj vlasy 37-ročnej Meghan. Príroda jej nadelila hustú čierhu hrivu, ktorá znesie rôzne úpravy. Vlasy si Meghan necháva najčastejšie vyžehliť a následne jej rozpustené vo veľkých vlnách padajú na plecia. Ale vídať ju aj v drdole či s vlasmi zopnnutými v efektnom chvoste. Tu sú tri účesy, ktoré má Meghan najradšej.

S rozpustenými vlasmi vídať 37-ročnú vojvodkyňu... Foto: SITA/AP, POOL
vojvodkyňa Meghan S rozpustenými vlasmi vídať 37-ročnú vojvodkyňu najčasjetšie. Aj keď ju potrápi vietor, jej účes, pri ktorom jej vlasy padajú vo veľkých vlnách na plecia, vyzerá nesmierne fotogenicky. Podobne, ako pri chvoste či drdole, aj keď má Meghan vlasy rozpustené, cestičkú máva učesanú na stred.
Na prvý pohľad "nedbalý" účes... Foto: SITA/AP, POOL
vojvodkyńa meghan Na prvý pohľad "nedbalý" účes si však takisto žiada svoju úpravu. Vlasy má vojvodkyńa Meghan vyšesané do drdola, do tváre jej padá niekoľko spustených pramienkov čiernych vlasov, ktoré nosí zväčša precízne vyžehlené.
Cestička na stred, vlasy úhľadne učesané a... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Vojvodkyńa Meghan Cestička na stred, vlasy úhľadne učesané a zachytené do hustého vrkoča. Peknej tvári manželke princa Harryho pristane aj takýto hladký účes, ktorý nechá naplno vyniknúť jej črtám. Navyše, počas veterných dní, ktoré ich zastihli počas cesty po Fidži, sa hodil práve takýto praktickú účes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #účes #vojvodkyňa Meghan

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...