Müllerová, Kušnírová či Čvančarová: Vybrali sme najlepšie oblečené dámy!

Po krátkej prestávke sme znovu späť s naším tradičným výberom štýlových a dobre oblečených žien z oboch strán česko-slovenskej hranice. Tentoraz sa vrátime aj k nedávnej akcii Fashion Live!, ale aj ďalším premiéram a podujatiam.

29.10.2018 06:40
debata

Uplynulé dva týždne boli naozaj bohaté na spoločenské udalosti, kde sa objavili známe tváre z obrazoviek či stránok časopisov. Ktoré dámy nás zaujali najviac?

Lucia Hablovičová

Na prehliadku Borisa Hanečku dorazila aj jeho dlhoročná kamarátka a múza, ktorú kedysi svet poznal ako modelku a moderátorku. Voľba padla na čiernu farbu a kombinovanie pompézneho efektu trblietavých strapcov a flitrov s jednoduchou siluetou a komfortom v podobe elastických čiernych nohavíc a jemne zvodného živôtika lemovaného čipkovaným materiálom. Nohavice s pošívkou jemných čiernych flitrov boli tak akurát, plášť z čiernych korálikových strapcov fungoval efektne ako model na večernú príležitosť. Hablovičová bola neprehliadnuteľná, no zároveň sa nesnažila všetkých „prekonať“. V tomto výbere bol súzvuk spoločenského odevu s ležérnejším nádychom a večernej pompéznosti.

Na prehliadku Borisa Hanečku sa prišla pozrieť... Foto: Ján Zemiar
Na prehliadku Borisa Hanečku sa prišla pozrieť aj jeho múza Lucia Hablovičová. Na prehliadku Borisa Hanečku sa prišla pozrieť aj jeho múza Lucia Hablovičová.

Silvia Kušnírová

Na módnu prehliadku sa dá obliecť na mnoho spôsobov a páčil sa nám aj ten, ktorý volila známa podnikateľka, galeristka a niekdajšia moderátorka Kušnírová. Elastické džínsy doplnené trendovým trenčkotom si môže žena obliecť cez deň aj na večer. Voľba členkových bielych čižiem s hrubším podpätkom fungovala ako efektný výrazný detail, čierny rolák, pánske hodinky a jednoduchá luxusná kabelka na retiazke tomu všetkému dodávali nádych obliekania sa s ohľadom na vlastný komfort, ale aj zdôraznenie hodnôt – žiaden okatý efekt, skôr intelektuálna striedmosť s drobným puncom nadčasovej štýlovosti.

Podnikateľka Silvia Kušnírová. Foto: Ján Zemiar
Podnikateľka Silvia Kušnírová. Podnikateľka Silvia Kušnírová.

Soňa Müllerová

Na premiére filmu Bohemian Rapsody sa ukázala v šatách s tradične obľúbeným motívom zvieracej kože. Moderátorka z obrazovky RTVS vie, že čosi podobné môže vypáliť aj lacno, jej sa to však nestalo. Šaty prepásané v drieku hrubším hnedým opaskom doplnila výraznými čiernymi čižmami v populárnej „oversized“ verzii. Nie sú elastické okolo nohy, ale pôsobia akoby ste ich ukradli z rybárskej chalupy. Áno, pravda je, že nepristanú každému. Müllerová si ich však môže dovoliť a jej experimenty s obuvou sa doposiaľ vždy vyvinuli do esteticky príjemného výsledku.

Moderátorka Soňa Müllerová na premiére filmu... Foto: Martin Hesko
Moderátorka Soňa Müllerová na premiére filmu Bohemian Rapsody. Moderátorka Soňa Müllerová na premiére filmu Bohemian Rapsody.

Barbora Brušková

Slovenská modelka patrí medzi obľúbenkyne Johna Galliana, ktorý pracuje pre ateliér Maison Margiela. Tentoraz však nevolila žiadne divoké a extravagantné kreácie, išlo o pomerne jednoduchú, no zato veľmi efektnú kombináciu čierneho roláka a červenej sukne s akoby zavinovacím detailom a lakovaným vinylovým efektom. Skvelá bola voľba členkových čižmičiek s kovbojským nádychom a doplnok v podobe kabelky Saint Laurent s dezénom krokodílej kože dodával celkovému vzhľadu punc parížskeho luxusu.

Topmodelka Barbora Brušková. Foto: Ján Zemiar
Topmodelka Barbora Brušková. Topmodelka Barbora Brušková.

Jitka Čvančarová

Česká herečka dokáže v móde bodovať aj šliapnuť celkom vedľa. Pri pohľade na túto jej voľbu sa asi priaznivci tiež rozdelia na dva tábory, no nám sa jej voľba sýto modrých velúrových šiat s reliéfnym vertikálnym dezénom, ktoré doplnila kabátom s výrazným florálnym animovaným motívom, páči. Nie je to nič prvoplánové – podobný výber si zasluhuje najmä odvahu experimentovať a nestavať na prvoplánovú ľúbivosť. Kabelka do ruky podčiarkuje akúsi dobovú bohémskosť tejto kombinácie, na zváženie sú možno sandáliky – pri masívnosti a hrejivosti odevnej časti pôsobia až príliš jemne.

Jitka Čvančarová na podujatí charitatívnej... Foto: Profimedia
Jitka Čvančarová Jitka Čvančarová na podujatí charitatívnej organizácie Debra v Prahe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #najlepšie oblečené #Soňa Müllerová #Jitka Čvančarová #Silvia Kušnírová

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....