Verešová, Kostková či Heřmánková: Obliekli sa najlepšie, vyberte favoritku!

Chvíľku to vyzeralo, že za uplynulý týždeň nenájdeme jedinú slovenskú dámu, ktorú by sme mohli zaradiť do nášho zoznamu najlepšie oblečených. Nakoniec sú však rovno dve.

15.10.2018 14:18
debata

Hoci obe žijú v Prahe, svojím vzhľadom pútajú pozornosť roky. Jedna z nich, Andrea Verešová, tiež módnymi voľbami. Niekedy sú vydarené a inokedy menej. Na galavečere v Prahe, kde sa konala medzinárodná prehliadka Bratislavských módnych dní, vyzerala rodáčka zo Žiliny opäť výborne. A pritom zostala verná svojmu štýlu.

Nasledujúca päťka dám síce mapuje skôr dianie v susednom Česku, ale za ukážku stoja. Vy opäť môžete hlasovať – tak ako každý týždeň. Vyhrá to u vás niekdajšia hlásateľská hviezda či čerstvá mladomanželka zo Stardance?

Andrea Verešová

Slovenskej modelke sa vždy darí zaujať médiá viac vtedy, ak niečo odhalí. Lenže, to nejde vždy ruka v ruke aj s vkusom a štýlom. Kombinácia čiernej košeľovej blúzky a kruhovej modrej sukne do polovice lýtok je striedma, no zároveň elegantná a vkusná. Pridanie semišových vysokých čižiem v čiernej farbe celkový dojem nenarúša, akurát mu prepožičiava jesennejší nádych. Ľadvinka Gucci ako alternatíva opasku je pre niekoho diskutabilná, ale v tejto kombinácii fungujú. Čiapku, ktorú Verešová zvolila, schvaľujeme, akurát by sme odporučili o kúsok menšiu.

Modelka Andrea Verešová na galavečere... Foto: Profimedia
Modelka Andrea Verešová na galavečere Bratislavské módne dni v Prahe. Modelka Andrea Verešová na galavečere Bratislavské módne dni v Prahe.

Tereza Kostková

Moderátorka a herečka, ktorá sa len pred pár dňami vydala za slovenského režiséra Juraja Nvotu mladšieho, zaujala na tlačovej konferencii. Zväčša siaha po príliš prvoplánových modeloch večerných rób, ktoré jej predpisujú kostýmeri v Stardance – tento „civilný“ look je preto veľmi príjemné prekvapenie. Kožená tubová sukňa s dezénom hadej kože vo výraznej baklažánovej farbe, ktorú doplnila oversized košeľová blúzka s posunutou líniou pliec a výraznejším golierom, sú dobre zvolené. Fungujú aj topánky na hrubšom podpätku a so zaoblenou špičkou. Jediná výčitka smeruje ku „kabelke“ – namiesto niečoho, čo vyzerá ako kozmetická taštička krížená s peňaženkou, by bolo dobré siahnuť po kvalitnom a trendovo vyzerajúcom doplnku.

Moderátorka a herečka Tereza Kostková-Nvotová. Foto: Profimedia
Moderátorka a herečka Tereza Kostková-Nvotová. Moderátorka a herečka Tereza Kostková-Nvotová.

Hana Heřmánková

Slávna hviezda hlásateľského neba má dnes 55 rokov, ale eleganciou a šarmom často schová do vrecka aj mladšie ročníky. Voľba vzorovaných šiat v trendovej farbe, akú nedávno svet videl na vojvodkyni Kate počas kráľovskej svadby vo Windsore je ukážková. Vzor model osviežuje, rovnako ako všité vrecká či decentný špicatý výstrih. Práve tu vidieť, ako správne voliť doplnky v podobe kabelky – čierna zaoblená listovka s jemným dezénom je ukážková, jednoduché čierne lodičky fungujú tiež a namiesto šperkov sú použité len vkusné hodinky.

Známa televízna moderátorka Hana Heřmánková. Foto: Profimedia
Známa televízna moderátorka Hana Heřmánková. Známa televízna moderátorka Hana Heřmánková.

Andrea Kerestešová-Růžičková

Na večerné udalosti dokáže prísť ako diva, počas dňa je vyznávačkou ležérneho štýlu. Ale aj ten môže vyzerať dobre. A Růžičková využila základné atribúty minimalizmu spojeného s komfortom. Biela košeľa doplnená čiernymi džínsami s populárnym efektom roztrhania je doplnená sivým svetrom v predĺženej verzii. Šnurovacie topánky na plochej podrážke a masívnejšia hranatá kabelka do ruky celkový look len umocňujú. Dotyk rúžu na perách mu dodáva mladistvý a hravý šmrnc.

Slovenská herečka Andrea Kerestéšová-Růžičková. Foto: Profimedia
Slovenská herečka Andrea Kerestéšová-Růžičková. Slovenská herečka Andrea Kerestéšová-Růžičková.

Hana Soukupová

Niekdajšia česká topmodelka zavítala do Česka na otvorenie nového módneho e-shopu. Aj ona si stále udržiava mladistvý a ležérny štýl, ktorý tentoraz umocnila voľba vzorovaných šiat s asymetrickým lemom. Doplnila ich kabelkou Chanel, ktorá je nadčasová a dá sa nosiť naozaj ku všetkému. Biele tenisky populárnej športovej značky fungujú pri tejto vysokej a štíhlej kráske bez stylingových problémov.

Česká topmodelka Hana Soukupová. Foto: Profimedia
Česká topmodelka Hana Soukupová. Česká topmodelka Hana Soukupová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrea Verešová #Tereza Kostková #Andrea Kerestešová

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....