9 najlepších šiat hudobných cien AMA! Lopez uchvátila, Deppova ex tiež

Na vyhlásení cien American Music Awards sa zišli zástupkyne viacerých hudobných generácií. Keď však prišlo na módu, tie staršie strčili do vrecka mnohé mladé hviezdičky.

10.10.2018 12:59
debata
OKTÓBER 2018: Speváčka Jennifer Lopez v kreácii...
Duo Halle Bailey a Chloe Bailey, z formácie...
+5Speváčka Mariah Carey pózuje v miestnosti pre...

Červený koberec sa v utorok večer zaplnil hviezdami a mnohé z nich sa opäť predvádzali v pompéznych róbach či sexy outfitoch s minidĺžkou a odvážnym výstrihom. Niektorým voľba vyšla na jednotku, iným trochu menej. Celú galériu nájdete tu.

Nedá sa však prehliadnuť, že napríklad taká Jennifer Lopez, inak 49-ročná dáma, by dokázala schovať do vrecka väčšinu mladých kolegýň. Hoci jej voľba ružovej kreácii Georges Chakra Couture nie je prekvapivá, Lopez presne vie, čo jej svedčí. A v čom vyzerá skvelo. Vyzerala aj tentoraz.

Voľba sa však vydarila aj jej kolegyni (a rivalke) Mariah Careyovej, ktorá počas galavečera zaspievala a prezliekla sa z jedných šiat do druhých. Práve čierny model vyšívaný flitrami a perím od Yousefa Aljasmiho jej urobil dobrú službu. Opäť nešlo o žiadne originálne šaty, bola to taká typická „červenokober­covka“ – no výsledný efekt lichotil a fungoval.

Do nášho zoznamu sa dostala aj herečka Amber Heard v kreácii Ralph & Russo Couture, sestry Chloe a Halle Baileyové v šatách Valentino či raperka Cardi B v modeli Dolce & Gabbana. Zaujímavá variácia na večerný outfit podľa nás pochádza od Amandly Stenbergovej, ktorú obliekol Ralph Lauren. Zvyšok si pozrite v galérii. V ankete môžete zahlasovať, komu by ste titul najlepšie oblečenej dámy prisúdili vy.

Jennifer Lopez v kreácii Goerges Chakra Haute Couture

Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges Chakra Haute Couture. Speváčka Jennifer Lopez v kreácii Georges Chakra Haute Couture.

Amber Heard v kreácii Ralph & Russo Haute Couture

Herečka Amber Heard v kreácii Ralph &... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Amber Heard v kreácii Ralph & Russo Couture. Herečka Amber Heard v kreácii Ralph & Russo Couture.

Chloe x Halle v šatách Valentino

Duo Halle Bailey a Chloe Bailey, z formácie... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Duo Halle Bailey a Chloe Bailey, z formácie Chloe x Halle v šatách Valentino. Duo Halle Bailey a Chloe Bailey, z formácie Chloe x Halle v šatách Valentino.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Amber Heard #Jennifer Lopez #Mariah Carey #najlepšie oblečené #American Music Awards 2018

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...