Krásna podľa Cary Delevingne: Základ je obočie a oči, ale aj prevencia

Len pár rokov dozadu patrila medzi najžiadanejšie modelky sveta. Dnes sa pokúša, a treba povedať, že s úspechom, o hereckú kariéru. Ikona krásy je však Cara Delevingne stále.

14.10.2018 08:00
debata
Modelka a herečka Cara Delevingne. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Modelka a herečka Cara Delevingne. Modelka a herečka Cara Delevingne.

Sledujú ju milióny dievčat po celom svete a túžia sa ňou inšpirovať. Neprekvapí teda, že aj v týchto dňoch sa objavil na stránkach britskej mutácie Vogue materiál s Carou – rozhovor o tom, ako sa o seba stará a aké sú jej kľúčové produkty pre krásu.

Modelka a herečka prezradila, že v prípade líčenia je zástancom hesla veľa alebo nič. „Buď sa nalíčim naozaj výrazne, alebo vyrážam do ulíc celkom bez mejkapu. Možno si trochu upravím obočie,“ vysvetlila. Ak si vybrať časť tváre, na ktorú klásť dôraz, sú to práve oči. Nemá však na mysli len líčenie viečok, alebo mihalníc. Dôležité je podľa nej mať aj pekné obočie. Pre svoje obočie sa kedysi Cara objavovala v rebríčkoch túžby mnohých žien na prvom mieste – presne také obočie, aké ma ona, chceli mať.

Keď už bola reč o maskare, kráska priznáva, že je to jej kľúčový produkt. „S dobrou maskarou nemôžete šliapnuť vedľa. Sama som veľkú fanúšička výraznejších mihalníc na spôsob Twiggy. A tiež je dôležité mať dobrý korektor. Trošku pod oči, zamaskovať nedokonalosti. A je to,“ odkázala iným ženám.

Hoci je Cara Delevingne pomerne mladou dámou, priznala sa, že už používa krémy proti starnutiu pokožky. Užíva tiež tablety na podporu tvorby kolagénu, čo je podľa nej dobré pre nechty, vlasy aj pokožku ako takú. Podľa nej je prevencia jedna z najdôležitejších vecí v ženskej starostlivosti o seba samu. Britka s modrou krvou v žilách však priznala, že má aj zlozvyky. „Môj najväčší je jednoznačne vytláčanie vyrážok,“ skonštatovala. A áno, dodala, že vie, že to je presne to, čo by nikto z nás pleti robiť nemal. Jedine pod rukami školeného odborníka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cara Delevingne #starostlivosť #pleť #obočie #mihalnice #anti-aging

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...